Acasă ADMINISTRATIV De când va fi redeschis traficul pe strada Dragalina din Cluj-Napoca

De când va fi redeschis traficul pe strada Dragalina din Cluj-Napoca

0

Circulația auto va fi redeschisă începând cu data de 20 mai pe strada Dragalina din Cluj-Napoca, a anunțat primarul Emil Boc, care a inspectat lucrările de modernizare. 

Astfel, circulația va fi redeschisă mai repee de 15 iunie, dată anunțată inițial, iar lucrările vor continua conform graficului stabilit.

„Mulțumesc tuturor celor implicați pentru efortul de a deschide circulația cu mult înainte de termenul anunțat inițial: 15 iunie. Astăzi, împreună cu colegii din Primăria Cluj-Napoca am făcut o verificare a șantierului de pe strada General Dragalina, tronson situat între str. Mamaia și str. General Eremia Grigorescu. Traficul va fi redeschis până în 20 mai, cu mult înainte de termenul anunțat inițial. Lucrările la proiectul european vor continua conform proiectului în graficul stabilit.

În zona, lucrările includ amenajarea unei piațete cu gazon în zona bifurcației Mamaia – Dragalina, amenajarea trotuarelor și a parcărilor cu piatră cubică. Tot aici vor fi amplasate doua stații de încărcare autovehicule electrice și realizată amenajarea zonei verzi cu gazon și gradene”, a declarat edilul Emil Boc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.