De ce nu ține Alin Tișe doliu după fosta soție, Camelia! Clujenii se întreabă dacă este un bun creștin

Posted by

La începutul lunii februarie 2024, Veronica Camelia Tișe a murit, răpusă de malarie. Fosta soție a lui Alin Tișe, aliaa DJ Tișe, se întorsese din Africa. Cei doi au împreună un băiat. Alin Tișe nu ține doliu.

De la acel moment, mai exact 5 februarie 2024, Alin Tișe a fost văzut la cel puțin două petreceri. Unde a mixat la platane, pasiune care devine tot mai intensă pentru șeful județului.

Alin Tișe, cunoscut și sub numele de DJ Tișe
Alin Tișe, cunoscut și sub numele de DJ Tișe

Prima dată a fost la petrecerea pentru 8 Martie, organizată pentru angajatele Consiliului Județean Cluj. Aici, DJ Tișe a mixat pe celebra piesă The Best, interpretată de Tina Turner.

”Hai să vă văd”, anima DJ Tișe atmosfera incendiară. Angajatele Consiliului Județean Cluj se distrau de minune.

A doua petrecere, unde liberalul Tișe a fost filmat în timp ce mixează a fost vineri, 22 martie 2024. Tot la Univers T. De data aceasta, DJ Tișe a mixat pentru femeile liberale. Petrecerea a fost organizată pentru activul de partid, pentru mobilizarea acestuia în apropiata campanie electorală.

De ce nu ține Alin Tișe doliu

După ce s-a despărțit de Camelia Tișe, Alin Tișe și-a refăcut viața și s-a recăsătorit a doua oară.

Cu toate astea, după articolul scris sâmbătă de Foaia Transilvană, mai mulți clujeni ne-au scris la redacție și ne-au întrebat dacă președintele Consiliului Județean Cluj este un bun creștin. Nu știm să răspundem la această întrebare.

Biserica Ortodoxa nu oferă nicio perioadă de timp exactă în care s-ar ține doliu. Însă obiceiurile variază de la 40 de zile, de cele mai multe ori, la un an.

Astfel, în cazul în care persoana decedată nu era rudă de sânge sau provenea din familia îndepartată, perioada de doliu se poate rezuma la 40 de zile.

Lucrurile se schimbă, însă, în momentul în care vorbim despre trecerea în neființă a soțului/soției, părinților. Chiar dacă nicio cutumă nu va impune acest lucru, veți simți nevoia să prelungiți această perioadă de durere și cumpătare chiar și până la un an sau mai mult.

În general, la întrebarea „Cât se ține doliu?”, un răspuns foarte potrivit este următorul. Atât timp cât vă trebuie pentru a redeveni funcțional din toate punctele de vedere.

Un răspuns

  1. Avatar Codri
    Codri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *