De ziua Copilului, proxenetul de la Iulius Mall a primit o veste proastă! Va rămâne în arest

Posted by

Judecătorii de la Tribunalul Cluj au decis ca Zoltan Cristoreanu, clujeanul arestat pentru agresiune sexuală împotriva unor copii, să rămână în arest preventiv.

După ce a fost arestat, Cristoreanu a făcut contestație împotriva mandatului de arestare emis de Judecătoria Cluj Napoca. La Tribunalul Cluj judecătorii au decis să respingă cererea.

Bărbatul a fost arestat la solicitarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca, pentru acuzații foarte grave. Procurorii susțin că acesta a comis mult mai multe fapte de agresiune sexuală, împotriva unor copii cu vârste de 9, 10 și 11 ani. ”În luna februarie 2020, în timp ce se aflau într-o încăpere din incinta unui centru comercial din Cluj-Napoca, profitând de incapacitatea persoanei vătămate minore (în vârstă de 11 ani) de a-şi exprima voinţa, inculpatul ar fi săvârşit acte de natură sexuală (altele decât cele specifice violului) asupra acesteia, promițându-i o sumă de bani; de asemenea, în vara anului 2018, profitând de incapacitatea de a-şi exprima voinţa a persoanelor vătămate minore (în vârstă de 10 ani, respectiv 12 ani), inculpatul ar fi săvârşit acte de natură sexuală asupra acestora, în repetate rânduri, atât într-o încăpere din incinta unui centru comercial din Cluj-Napoca precum și la locuința inculpatului”.

Unul dintre copii a fost trimis de polițiști la Clinica de Pediatrie pentru investigații medicale, fiind suspect că s-a infectat cu sifilis și hepatita B.

Cristoreanu era angajat la un mare magazin din incinta Iulius Mall, iar faptele penale le-a comis într-o cameră tehnică din complexul comercial.

În același dosar penal a mai fost arestat un complice de-al lui Cristoreanu, pentru aceleași acuzații. Este vorba despre Ilyes Robert despre care procurorii susțin că a comis alte fapte de agresiune sexuală, tot împotriva unor copii. ”În perioada februarie – mai 2020, în repetate rânduri, profitând de incapacitatea persoanei vătămate minore (în vârstă de 11 ani) de a-şi exprima voinţa, inculpatul ar fi săvârşit acte de natură sexuală (altele decât cele specifice violului) asupra acesteia, atât într-o încăpere din incinta unui centru comercial din Cluj-Napoca, precum și la locuința inculpatului, cumpărându-i acesteia în prealabil diverse bunuri sau produse alimentare; de asemenea, în seara zilei de 17.05.2020, în timp ce se aflau în locuința unuia dintre minori, profitând de incapacitatea acestora de a-și exprima voința, inculpatul ar fi exercitat asupra a două persoane vătămate minore (în vârstă de 11 ani, respectiv 9 ani) acte de natură sexuală (altele decât cele specifice violului)”, spun procurorii despre faptele comise de Ilyes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *