EVENIMENTE, STIRE PRINCIPALA

Dealerul de droguri pe Apahida a fost arestat! Necaz mare printre consumatorii de iarbă

La data de 10.11.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de doi inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză s-a reținut faptul că, inculpații au procurat în vederea comercializării, au oferit cu titlu gratuit și au vândut droguri de risc, respectiv cannabis, către consumatori de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

La data de 10.11.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Cluj au efectuat un număr de 3 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate aproximativ 600 de grame de cannabis, sumele de 17.000 de lei și 3.000 de euro, precum și două grindere.

La data de 11.11.2021, Tribunalul Cluj a dispus arestarea preventivă a unuia dintre inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

Ce a dispus Tribunalul Cluj

Persoana arestată se numește Mihai Bogdan Blenche. Potrivit unor surse judiciare acesta era cel mai mare dealer de droguri din zona de est a municipiului Cluj Napoca, inclusiv in Apahida.

”Dispune arestarea preventivă a inculpatului Blenche Bogdan Mihai. – cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc, … – pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 11.11.2021 şi până la 10.12.2021”, se arată în verdictul judecătorilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*