, ,

Declarația lui Alin Tișe aruncă în aer PNL Cluj. Liderul CJ Cluj s-ar putea retrage: „Poate urma chiar un capăt de viață politică”

Posted by

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, care s-a recăsătorit în weekend la un hotel de lux din Cluj-Napoca, a făcut o declarație interesantă care a aruncat în aer PNL Cluj.

Acesta a susținut că nu s-a gândit încă dacă va mai candida pentru un nou mandat în fruntea Consiliulului Județean Cluj și se gândește să se retragă din politică.

Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj
Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj. sursa foto: Alin Tișe

Tișe se află la al treilea mandat de președinte al CJ Cluj, după ce a câștigat alegerile din 2020 cu aproximativ 50% din voturile clujenilor.

Foaia Transilvană a fost singura publicație online din Cluj care v-a oferit în EXCLUSIVITATE detalii și imagini de la cea de-a doua nuntă a șefului județului, cu Daniela. Nunta a avut loc duminică, 8 octombrie, la hotelul Royal, într-o discreție totală. Conform surselor Foaia Transilvania, primarul Emil Boc și președintele PNL Cluj, eurudeputatul Daniel Buda, au fost și ei prezenți, dar au stat într-un separeu, departe de ochii tuturor și au plecat rapid, înainte de finalul petrecerii.

Declarația misterioasă a lui Tișe

„Sincer nu m-am gândit ce urmează. Poate urma chiar un capăt de viață politică, poate urma orice. Nu știu. Este prematur să mă gândesc. Urmează să discutăm în partid cu colegii. Sondajul pe care îl vom face și va da o imagine a județului, a orașului, va spune exact cum stăm fiecare dintre noi, iar partidul va lua o decizie. Astăzi este prematur să răspund. Realmente nu am luat o decizie dacă voi continua la Consiliului Județean sau nu. Nu am discutat deocamdată nici cu colegii, nici eu personal nu m-am gândit exact în ce direcție voi merge. Cred că în primăvara anului viitor, cam cu câteva luni înainte de alegeri, de obicei așa se întâmplă în partide. Se face o analiză, se stabilesc vectorii care pot aduce voturi și de acolo se construiește practic o campanie electorală. La PNL Cluj încă nu s-a discutat asta, nici la primărie, nici la Consiliul Județean, nici la parlamentare, europarlamentare. Se va anunța când vom ști pentru că totul este transparent”, a declarat Alin Tișe, marti dimineata, la un post local.

Un răspuns

  1. Avatar Jegurile peneliste
    Jegurile peneliste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *