,

Decorație importantă pentru comandantul Spitalului Militar din Cluj. Doina Baltaru este un medic excepțional

Posted by

În ultimii ani, Spitalul Militar din Cluj Napoca a cunoscut o dezvoltare impresionantă în rândul instituțiilor de profil, iar acest lucru nu a trecut neobservat.

Comandantul Spitalului Militar din Cluj, colonel doctor Doina Baltaru
Comandantul Spitalului Militar din Cluj, colonel doctor Doina Baltaru

Statul Major al Armatei i-a conferit colonelului doctor Doina Baltaru, comandantul acestui spital important din Cluj Napoca, o decorație importantă.

”Cu prilejul aniversării Zilei Armatei României, șeful Statului Major al Apărării a conferit doamnei colonel medic Doina Baltaru ,,Emblema de Merit Acțiuni Umanitare clasa a II-a”, în semn de apreciere a profesionalismului manifestat în îndeplinirea cu responsabilitate a misiunilor încredințate și a rezultatelor obținute în activitatea desfășurată”, se arată în informarea oficială.
Distincția a fost înmânată de către domnul general de brigadă dr. Nicolae TONU, locțiitor al comandantului Diviziei 4 Infanterie ,,Gemina”.
Doctorul Baltaru a precizat că decorația primită reprezintă munca tuturor medicilor, asistenților medicali, infirmierilor și personalului militar și civil.
”Este o decoratie de suflet care revine practic intregului colectiv. Actiunile de voluntariat de consultatii gratuite in mediul rural,vaccinarea anti- COVID cu echipe mobile ,au demonstrat ca ne implicam in mentinerea sanatatii comunitatii”, a precizat Doina Baltaru, pentru Foaia Transilvană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *