,

Delirul președintelui AUR Cluj, Cristian Șipoș. Se visează șeful județului

Posted by

Delirul președintelui AUR Cluj, Cristian Șipoș, într-o declarație publică. Acesta se visează șeful județului Cluj, candidând pentru președinția Consiliului Județean Cluj la alegerile locale din iunie 2024.

Delirul președintelui AUR Cluj, Cristian Șipoș
Delirul președintelui AUR Cluj, Cristian Șipoș

Șeful AUR Cluj a făcut o declarație halucinantă despre inițiativa liberalului Alin Tișe de extindere a Cluj Arena și a transforma stadionul într-un spațiu comercial. ca pe marile stadioane ale Europei.

Șipoș trăiește pe altă lume

Președintele AUR Cluj face o declarație politică în care susține că nu vrea ca arena să fie transformată în mall. Noi îi recomandăm lui Cristian Șipoș să facă un city-break la Madrid și să mai iasă în lume. Va descoperi marile stadioane ale Europei ca un puternic centru de merchandise. Merită vizitate de către domnul Șipoș stadioane precum Olimpico din Roma, Santiago Bernabeu din Madrid sau Allianz Arena din Germania, de unde turiștii pot face shopping.

„Consiliul Județean dorește să extindă și să modernizeze Cluj Arena. Susținem acest lucru, în principiu. Este o idee bună, dar depinde cum este făcută!

În proiectul făcut public se propune construirea unui mall la parterul stadionului! Oare chiar ne dorim lucrul acesta? Vrem să transformăm arena pe care au jucat legendele echipei de suflet a orașului, U Cluj, într-un loc unde să vină lumea să-și cumpere chiloți de fițe?

Pe lângă fotbal, clubul U are multe sporturi care sunt iubite de clujeni, dar nu le ajută autoritățile aproape deloc. Haideți să le oferim spații de antrenament și de jucat acestor tineri sportivi! Sportul face atât de multe bine societății, este mult mai util să folosim stadionul pentru asta decât pentru comerț!

La fel și mediul cultural clujean duce lipsă de spații, dar nimeni nu a chemat artiștii locali să facă evenimente în sălile libere de la stadion. Pentru Untold se poate închide parcul central 2 săptămâni, se obțin milioane de euro, în timp ce oamenii de cultură clujeni trăiesc de pe o zi pe alta!”, a declarat Șipoș.

Șeful AUR Cluj vrea dezbatere publică

Șeful AUR Cluj, Cristian Șipoș, vrea să se „pună bine” cu suporterii Universității Cluj și cere o dezbatere publică.

„AUR Cluj cere o dezbatere publică despre cum va fi transformat acest stadion! Clujenii trebuie să poată să-și spună părerea. Nu putem rupe o tradiție de un secol fără să auzim vocea suporterilor lui U și vocea cetățenilor care vor plăti pentru acest proiect!

Vrem să fim auziți, vrem ca stadionul să fie făcut pentru toți clujenii, nu pentru interesele unora, care nu vor decât bani cât mai mulți”, a fost declarația lui Șipoș, citat de apuseni.info.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *