,

Demagogul Boc! Mii de clujeni se chinuie în trafic în zona Pieței Lucian Blaga. Constructorul este în mare întârziere

Posted by

Lucrările de modernizare a Pieței Lucian Blaga și a străzilor aferente, Republicii, Napoca etc, au început cu surle și trâmbițe, fiind anunțat un termen de finalizare, respectiv 20 iunie 2020.

Timpul a trecut, și ieri, 7 octombrie 2020, lucrările nu erau gata. Ba mai mult, proiectul prost gândit dar pus în practică, a dus la ștrangularea traficului pe strada Clinicilor. Practic, de pe trei benzi de circulație, la intrarea în Piața Lucian Blaga, șoferii sunt obligați să se replieze pe două benzi de circulație, ceea ce duce la ambuteiaje foarte mari, în zona respectivă. La orele de vârf, pentru a traversa strada Clinicilor, cu mașina, de la un capăt la altul, ai nevoie de minim 30 de minute.

Cu o zi înainte de împlinirea termenului acordat pentru finalizarea lucrărilor, Emil Boc a declarat la un post de radio, unde se simte ca acasă pentru că moderatorul nu îl încurcă cu întrebări serioase, că va ieși în teren și va da amenzi.

„Ies deja de săptămâna viitoare cu carnețelul și cu chitanțierul la primul termen nerealizat, în zona Blaga, pe tronsonul din Piața Blaga până la strada Avram Iancu, tronsonul acela Republicii scurt, de 50 de metri, care trebuia să fie gata până în 20 iunie. Mai avem o zi. Nu e nici măcar început pavajul cu piatră, pentru că nu le-a venit piatra, dar asta nu e problema mea. Noi pe partea aceea de contract, pe termenul acesta intermediar, vom marca fiecare zi de întârziere și vom penaliza. (…) Chitanțierul, amendă și sancțiunea aferentă. Trebuie respectate regulile contractuale. Nu respecți, plătești. Nu ești în stare să faci lucrări, nu mai ai ce căuta la Cluj să câștigi licitații”, a declarat Emil Boc.

Noi cei de la Foaia Transilvană suntem curioși câte amenzi au fost aplicate constructorilor, dar din informațiile noastr eacestea sunt egale cu zero.

foto/faceboom Dan Străjan

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *