Demisie de răsunet la U Cluj! ”Nu mai pot! Am obosit”

La trei luni de la momentul în care a fost numit președinte la Universitatea Cluj, Ovidiu Blag a anunțat că a demisionat din poziția pe care o deține. Sursele noastre susțin că însuși primarul Clujului, Emil Boc a fost de acord cu această demisie, considerând că Blag nu a condus clubul cu suficientă fermitate, astfel încât să dispară ”bisericuțele”.

”Cînd un om obosește, atunci e bine să fie înțeles (am fost înțeles de conducerea clubului, sper să înțeleagă toată lumea). Am obosit foarte tare și nu aș mai fi dat randament. Mi-am dorit să ajung la U iar acum mi-am dat seama că trebuie să mă opresc pentru că sănătatea e totuși pe primul plan. Pînă la urmă oamenii vin și pleacă, rămîne doar dragostea pentru U. Haide „U”!”, a scris Blag.

Avea mandatul de a promova cu U Cluj

Chiar primarul Emil Boc a spus la începutul lunii iunie, că Ovidiu BLag are misiunea de a promova cu echipa Universitatea Cluj.

Mandatul noii conduceri a U Cluj este promovarea. Aceasta a fost mandatul noii conduceri, în ședința pe care am avut-o cu rectorii universităților clujene. Mandatul a fost promovarea în liga națională. Acesta este obiectivul echipei, pe care cei din conducere în cunosc”, a spus primarul Emil Boc