Depășire criminală pe DN 1, la Căpuș. În zonă avusese loc și un grav accident de circulație

Posted by

Un șofer, care conducea un Auti înmatriculat în Marea Britanie, a efectuat o depășire criminală, pe DN 1. Depășire criminală pe DN 1.

Zona unde s-a întîmplat acest lucru, este situată pe raza localității Căpuș. Mașinile și autocamioanele erau oprite în coloană, ca urmare a unui grav accident de circulație care a avut loc.

Depășire criminală pe DN 1
Depășire criminală pe DN 1

Acest lucru nu l-a împiedicat pe șoferul de pe Audi să facă o depășire criminală. Imaginile au fost surprinse de camera de la bordul mașinii care circula regulamentar.

Este curios faptul că polițiștii clujeni nu mai sunt prezenți pe DN1, între Ciucea și Cluj.  Aici, în fiecare zi au loc accidente grave de circulație.

Au ajuns la spital

Ultimul dintre acestea a avut loc chiar luni. Un șofer de 23 de ani, a pătruns pe contrasens și a lovit frontal un alt autoturism condus regulamentar.

La data de 18 martie a.c., în jurul orei 10.30, a fost raportat un accident rutier pe sectorul de drum DN1 – E60, în comuna Căpușu Mare.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că, un tânăr, de 23 de ani, din județul Arad, care conducea autoturismul pe direcția Cluj-Napoca spre Huedin, într-o curbă la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism de pe sensul opus, condus de un tânăr de 19 ani, din județul Bistrița-Năsăud.

În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului de 23 de ani, acesta fiind transportat la spital pentru mai multe investigații.

În acest moment traficul este blocat pentru intervenția echipajelor la fața locului.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Sursa video: Ambrus Szabolcs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *