Deputatul Horia Nasra, atac la Emil Boc: „Minciuna are picioare scurte”

Posted by

Deputatul PSD Cluj Horia Nasra îl acuză pe primarul Emil Boc de mincină în cazul afirmăților făcute de edil despre conectivitatea Autostrăzii Transilvania de pe DN1, prin Tureni. 

„Minciuna are picioare scurte, domnule Emil Boc, chiar și atunci când vă izolați în confortul monologului.

Observ că în ultimii ani, de la înălțimea aroganței domniei voastre, lansați câte o știre falsă sau o altă promisiune nerealizată.

Domnule primar, concret, ați afirmat zilele trecute că: „Conectivitatea Autostrăzii Transilvania de pe DN1, prin Tureni, se realizează în momentul de față și sperăm ca ANUL VIITOR să avem gata această conectivitate a Clujului cu autostrada, pentru că asta ar ajuta foarte mult, fiind vorba de doar 5-6 kilometri, pentru a asigura mobilitatea urbană pe axa Cluj-Turda și Cluj-București”.

NU, proiectul NU se poate finaliza în 2021!

Luați dumneavoastră personal hârlețul și sapa pentru a realiza această conexiune? Din câte știu, nu sunteți un primar de sat din Belgravistan și cred că realizați responsabilitatea a ceea ce declarați! Nu mai încurcați Clujul cu Belgravistanul!

Proiectul este la stadiul elaborării: studiului de fezabilitate a proiectului pentru autorizarea executării lucrărilor de construire și proiectului tehnic la obiectivul Drum Expres pentru realizarea conexiunii dintre Autostrada A3 (zona Turda) și Drum National DN1 (zona Martinești) – https://www.e-licitatie.ro/…/not…/c-notice/v2/view/100091735

Încă nu s-a încheiat contractul pentru studiul de fezabilitate care durează luni bune, apoi licitația pentru proiectul tehnic și în final, perioada de execuție efectivă, toată acestă perioadă depășind cu mult doi ani!

Nu mai fiți penibil domnule primar și nu mai lansați știri false și promisiuni nerealizabile așa cum ați făcut în cazul Someșului Navigabil, cartierelor de locuințe pentru tineri, tunelului pe sub oraș după modelul Funar și a altor promisiuni electorale nerealizate”, a declarat Nasra.

VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *