Deputatul Ungureanu solicită de urgență testarea angaților din Primăria Cluj-Napoca: „Șeful DSP Cluj, un dinozaur complice la toată mizeria și corupția din sistemul sanitar din Cluj-Napoca”

Posted by

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepreședinte în Comisia de Sănătate din Camera Deputaților, a lansat un atac dur la adresa șefului DSP Cluj. Acesta a cerut testarea angajaților din Primăria Cluj-Napoca după ce o angajată a fost depistată pozitiv la coronavirus.

Deputatul clujean a transmis un mesaj ferm pe pagina sa de Facebook în care îl acuză pe Mihai Moisescu, șeful DSP Cluj, că încearcă să ascundă situația îmbolnăvirilor și apelează la practici comuniste pentru a masca faptul că Dan Tarcea și Mircea Abdrudean au participat și s-au îmbolnăvit de coronavirus la petrecerea organizată de Rareș Bogdan.

„După ce s-a infectat prefectul Clujului, viceprimarul Clujului și familiile lor, nu s-a comunicat public unde s-au infectat aceștia, în condițiile în care Clujul a fost oferit ca model de disciplină!? Au participat la petrecerea lui Rareș Bogdan? De ce nu răspunde nimeni la întrebări legitime?Mi-au scris mulți funcționari din primărie care sunt foarte speriați și cer cu disperare testarea, cine răspunde pentru sănătatea lor? Am trimis ACUM această solicitare șefului DSP Cluj, un dinozaur complice la toată mizeria și corupția din sistemul sanitar din Cluj-Napoca! L-am avertizat oficial pe Moisescu că riscă să răspundă penal dacă nu își face treaba și face jocuri politice meschine! Viața are prioritate!

Testați toți angajații primăriei Cluj-Napoca domnule Boc, nu vă jucați cu viețile oamenilor, în timp ce transmiteți public plin de ipocrizie mesaje de respectare a regulilor pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus!”, a scris Ungureanu pe contul personal de facebook.

Deputatul a continuat ofensiva asupra DSP Cluj si astazi, lansand un atac virulent.

„CRIMINALI!

Am avertizat și nu m-au ascultat.

Acum câteva zile am declarat public că șeful DSP Cluj Moisescu și Emil Boc, din ticăloșie, inconștiență și prostie, au ascuns faptul că în primărie a fost infectată o doamnă, șefa de la Achiziții.

DSP Cluj a declarat că nu e nevoie de testarea angajaților, NICI MĂCAR A COLEGILOR DE BIROU AI DOAMNEI.

Azi am aflat că șeful Direcției Tehnice din primăria Cluj-Napoca, adică CONTACTUL DIRECT al șefei de la achiziții are Covid 19 CU SIMPTOME!
Am strigat tot de unul singur ca testarea să fie făcută urgent, atât în primăria Cluj-Napoca, cât și în CREȘA Patrocle unde lucrează mama angajatei primăriei, și ea cu simptome de Covid 19.
Cine răspunde de sănătatea angajaților din primăria Cluj-Napoca domnule Boc, șeful Direcției Tehnice a avut contact cu sute de persoane?!

Voi sesiza Parchetul pentru a se lămuri această tărășenie.

Șeful DSP Cluj, din slugărnicie față de Boc a transformat, în complicitate cu primarul, primăria Cluj-Napoca în focar de infecție Covid 19!
La cine să mai strig să se ia măsuri eficiente de combatere a Sars Cov 2 la primăria Cluj-Napoca?”
, a scris Ungureanu, joi, 16 iulie, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *