Acasă ACCIDENTE Derapaj filmat pe Calea Turzii. Viteza și ploaia puteau produce o tragedie...

Derapaj filmat pe Calea Turzii. Viteza și ploaia puteau produce o tragedie VIDEO

0

Un autoturism a derapat sâmbătă seara, în apropierea de ”Curba Morții”, de pe Calea Turzii, din Cluj Napoca.

Imaginile video surprinse de o cameră de luat vederi arată cât de ușor se poate derapa, dacă șoferul conduce cu viteză și pe un carosabil umed.

În cazul de față, mașina s-a izbit de un parapete din beton, aflat pe marginea drumului. În urma acestui accident rutier nimeni nu a fost rănit.

”I-a fugit spatele” și avea viteză

Cei care au văzut imaginile au comentat pe facebook, acuzându-l pe șofer că circula cu viteză și lipsă de experiență. Toți acești factori puteau duce la o tragedie.

”Asa e cand iti pleaca spatele si in loc a redresezi pui frana. E o manevra complicata. Plus e curba la stanga cu inclinatie, se intalnec doua ape in locul in care se schimba inclinatia drumului (normala spre dreapta) spre stanga. Suvoiul mai mare e ascuns de parapet, nu ai cum sa il vezi”, a comentat Florin.
 
Un alt șofer explică faptul că parapeții din beton, montați pe mijlocul drumului nu au nimic de a face cu faptul că unii șoferi circulă cu viteză.
 
”Eu tot nu înțeleg ce are parapetul cu viteza, mai bine zis cu adaptarea vitezei la condițiile meteo… și dacă nu ar fi parapetul, sau in cea mai jalnica stare, asta nu îmi da mie dreptul sau oricărui alt participant la trafic, sa meargă … cu viteza …”, a scris și Gabi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.