Destinele triste ale unor fete care se prostituau pentru proxeneții de la Dej! ”Am ajuns la 40 de ani să n-am nimic”

Posted by

În dosarul proxeneților de la Dej există mai multe mărturii ale unor prostituate care au fost exploatate, în adevăratul sens al cuvântului, de oameni fără niciun fel de moralitate. Fără educație, de tinere aceste femei au intrat pe mâna unor indivizi fără niciun Dumnezeu, care le-au exploatat la maxim.

Foaiatransilvana.ro vă prezintă trei astfel de destine ale unor fete care au fost exploatate.

Una dintre fetele care a muncit la greu pentru Cosmin Pop, ”Sharpele nebunu”, și care a adunat sute de mii de euro din prostituție, este G.A. (foto). Fata are tatuat un mesaj în zona șoldului drept și nu a mai putut să îi prostească pe procurori că ea nu a practicat prostituția. O poză cu G.A. apare pe pagina bordelului de lux, Pompeii, din Chiaso, Elveția. Fata are un pseudonim, Ami, și este tare supărată că celelalte prostituate îi spun Emi.

De altfel moralitatea fetelor trimise să se prostitueze este una îndoielnică, dar cu toate astea își dau seama că sunt exploatate, deși e prea târziu. G.A. i-a trimis chiar mamei ei o poză cu ea dezbrăcată, semn că aceasta știa cu ce îndeletnicește fiica ei. ”I-am trimis la mami poză cu mine dezbrăcată. Poza care ți-am trimis-o și ție … cu țâțele afară … le-am zis că-s obosită, cum am condus, de pă drum, și vrau să vin sus să dorm. Dorm o noapte, ca să pot lucra … Ni nu pre o fost lume astăzi, slăbuț. A, fost și foarte agitată și așe … nu știu”.

Prostituția este fenomenul care aduce bani mulți pentru pești arestați în acest dosar. Tot prostituata G.A. a lucrat patru zile la Viena. Mai exact în perioada 11-15 decembrie 2019. În această perioadă, spun procurorii, G.A. i-a trimis lui Pop Cosmin suma de 2.000 de euro.

”Săracul tata”

O altă prostituată, V.M. folosită de alt proxenet Pop Codin, la rândul lui arestat în dosar spune că aduna sume frumoase de bani, care îi erau luate de proxenet. Potrivit lui V.M. aduna, pe seară, sume cuprinse între 500-700 de euro. Și cu toate astea era bătută cu bestialitate, așa cum rezultă din interceptările de la dosar. Mai mult, V.M. are un dialog cu o altă prostituată în care spune că tatăl ei o așteaptă acasă cu brațele deschise.

V.M. ”Săracul tata mi-o scris azi, știi? Că nu te pot suna pe cameră, că vrea să mă vadă, și eu eram la lucru, va de … mea, și am zis că nu, că-s în oraș, i-am dat o poză veche că mănânc, și … no! Știi, și mi-o zis, că nu vii acasă weekendul viitor? Io dacă …
Maria: Păi da tu, nu te-o văzut pe cameră de când ai plecat?
V.M. Deloc Maria, nimica. Nici poză n-am trimis din Italia, nimic.
Maria: Săracul.
V.M. De la cursul, nimic. Is proastă, că-mi bat joc de mine. Mi-o zis săracul face, hai acasă, fafe nu tre să lucruu, face îți ieu eu chirie unde vrei tu, îți dau BMW-ul meu, face io-mi ieu alta …
Maria: Tu săracul …
V.M.: Și io stau aici în teroare și în chinuri și de alea. Să mi se ia mie banii.

”Am ajuns la 40 de ani și uite unde am ajuns”

De departe cel mai trist destin este al lui S.H., o femeie care ajuns la 40 de ani, și care timp de 15 ani a fost exploatată de proxenetul Codin Pop.

În actele de la dosar se arată că S.H. credea că este iubita lui Codin Pop și că adună bani pentru a avea o viață bună. Când și-a dat seama că a fost trasă pe sfoară, S.H. i-a trimis un mesaj scurt, dar care arată că tragedia unui om care și-a dat seama că a fost folosit.

”Ești un gunoi de om!!! Nu ai suflet pentru cine ți-a făcut bine în viață!!! E bine că pentru … ai suflet!! 15 ani mi-am sacrificat din viață și ți-am dat tot ce am avut!!! Și tu??? Ai mâncat banii cu … aia!!! Nu pot să cred că cei putut să faci!! Ți-am dat libertate că asta mi-ai reproșat că nu îți dau, ți-am dat tot, am fost corectă cu tine tot timpu!!! Și tu??? Am rămas pe drumuri după 15 ani și fără nimic și cu o grămadă de lume ce îmi cere bani!!! O să le spun să meargă la aia să le dea bani!!! Nenorocitule!!! Vino să vorbim!!! Atât îți spun, vino să vorbim!! … Nu te gândești că am 40 de ani și tinerețea mi-am mâncat-o prin lume să fac să ne fie bine!!! Uite unde am ajuns!!! Cred că nici ratele la bancă nu ai plătit, nimic.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *