Detalii șocante în dosarul ”pedofililor” de la Iulius Mall. Unul dintre copiii violați suspect de sifilis și hepatita B

Posted by

Procurorii clujeni au continuat ancheta în cazul celor doi pedofili, care au violat și abuzat sexual mai mulți copii, cu vârste cuprinse între nouă și 12 ani.

Minorii au fost audiați la sediul Poliției Cluj Napoca în prezența părinților și a unor psihologi de la Direcția pentru Drepturilor Copilului din Cluj Napoca. Până în prezent au fost audiați șase minori care au fost supuși unor perversiuni sexuale sau violați de cei doi pedofili care se numesc Zoltan Cristoreanu și Ilieș Iosif.

Potrivit unor surse judiciare, în urma audierilor s-a descoperit faptul că unul dintre copii ar putea fi infectat cu hepatita B și sifilis, după ce a întreținut relații sexuale cu unul dintre cei doi pedofili. ”Joi seara, copilul a fost trimis cu reprezentantul legal pentru consult medical. A rezultat că ar putea fi infectat cu boli cu transmitere sexuală, sifilis sau hepatita B”, a spus un anchetator.

Ilieș Iosif a fost arestat pentru comiterea infracțiunilor de agresiune sexuală în formă continuată, fiind acuzat că: ”în perioada februarie – mai 2020, în repetate rânduri, profitând de incapacitatea persoanei vătămate minore (în vârstă de 11 ani) de a-şi exprima voinţa, inculpatul ar fi săvârşit acte de natură sexuală (altele decât cele specifice violului) asupra acesteia, atât într-o încăpere din incinta unui centru comercial din Cluj-Napoca, precum și la locuința inculpatului, cumpărându-i acesteia în prealabil diverse bunuri sau produse alimentare; de asemenea, în seara zilei de 17.05.2020, în timp ce se aflau în locuința unuia dintre minori, profitând de incapacitatea acestora de a-și exprima voința, inculpatul ar fi exercitat asupra a două persoane vătămate minore (în vârstă de 11 ani, respectiv 9 ani) acte de natură sexuală (altele decât cele specifice violului)”.

Cristoreanu Zoltan (foto), procurorii susțin că acesta a comis mult mai multe fapte decât cele prezentate de foaiatransilvană.ro, aici. Acesta este acuzat că tot de agresiune sexuală, fiind acuzat că: ”în luna februarie 2020, în timp ce se aflau într-o încăpere din incinta unui centru comercial din Cluj-Napoca, profitând de incapacitatea persoanei vătămate minore (în vârstă de 11 ani) de a-şi exprima voinţa, inculpatul ar fi săvârşit acte de natură sexuală (altele decât cele specifice violului) asupra acesteia, promițându-i o sumă de bani; de asemenea, în vara anului 2018, profitând de incapacitatea de a-şi exprima voinţa a persoanelor vătămate minore (în vârstă de 10 ani, respectiv 12 ani), inculpatul ar fi săvârşit acte de natură sexuală asupra acestora, în repetate rânduri, atât într-o încăpere din incinta unui centru comercial din Cluj-Napoca precum și la locuința inculpatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *