Dezastru la U Cluj! Antrenorul a anunțat că va pleca de la echipă! ”U” se bate la retrogradare

În cursul zilei de luni, Universitatea Cluj a luat bătaie pe teren propriu de ACS Comuna Recea , o echipă care joacă înt-o comună din județul Maramureș, care a reușit să se impună cu 3-2.

Recea a început entuziasmant partida de pe Cluj Arena, iar după 12 mintue de joc, oaspeții pregătiți de Florin Fabian au reușit să preia conducerea după 12 minute de joc, Paul Batin învingându-l elegant pe Muțiu cu un șut din centrul careului (12). Replica studenților a venit de la Dolando Acka, care în urma unei pătrunderi în careu a șutat lamentabil din unghi, iar Răilean a reținut (15).

După meci, antrenorul lui U Cluj, Costel Enache a dezvăluit că la echipă lucrurile nu sunt clare nici după venirea noii echipe administrative. Enache a spus că nu a fost căutat de nimeni și că, în consecință va pleca de la echipă.

„În momentul de față e ultimul meci pe bancă. Mai sunt săptămâna viitoare niște antrenamente, încercăm să ieșim ușor dintr-o formă sportivă chiar dacă nu mai avem foarte mulți jucători legitimați, nu știm care și cum vom continua, dar așa cred că normal, logic și profesionist.

Am avut o discuție acum 10 zile cu conducerea, cu ceva semne de întrebare, rămăsese ca marți să ne auzim, nu ne-am mai auzit marți, iar pentru mine acesta a fost un semn evident. Nu m-a mai sunat nimeni din conducere.

Din echipă la ora actuală doar 6 seniori mai au contract, nu văd cum să faci antrenament cu șase jucători.

Săptămâna aceasta chiar m-am simțit singur, dar nu asta e neapărat problema pentru că dacă ar fi cineva în spatele meu minut de minut tot la fel ar merge lucrurile. Totul a fost organizat la club, nu am dus lipsă de nimic, nu ne-a lipsit nimic, nu putem să avem nicio scuză din punctul acesta de vedere. Chiar nu am ce să reproșez”, a mai declarat Enache.