Acasă CALEIDOSCOP Dezvăluire inedită despre viața Vlăduței Lupău, făcută chiar de artistă. Cum s-a...

Dezvăluire inedită despre viața Vlăduței Lupău, făcută chiar de artistă. Cum s-a cunoscut cu fostul fotbalist Adi Rus

0

Căsătorită de aproape patru ani cu fostul fotbalist Adi Rus, fiul fostului șef al BCCO Cluj-Napoca, cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău este extrem de activă pe rețelele sociale, unde este urmărită de sute de mii de fani, iar videoclipurile sale strând milioane de vizualizări.

Acesta se împarte între cariera sa de artistă și viața de familie, aceasta devenind recent mamă. Ea a făcut o dezvăluire inedită pentru fani pe rețelele sociale povestind cum a mai fost cerută în căsătorie prima dată, ea primind chiar și un inel de logodnă de la un alt bărbat. Vedeta a vorbit abia acum despre asta și a spus cine este cel care a făcut aceste gest pentru ea, dar și cum i-a propus bărbatul să fie soția lui.

Cine a fost bărbatul care s-a îndrăgostit prima dată de frumoasa artistă

Artista a încercat în permanență să fie mereu transparentă și sinceră cu cei care o urmăresc, indiferent despre ce subiect ar fi vorba. De curând, solista a povestit cum a fost cerută în căsătorie de un fan. Totul a început după ce un bărbat disperat după frumoasa cântăreața îi tot trimitea mesaje continuu, iar la un moment dat artista a acceptat să se întâlnească cu el pentru a primi un buchet de flori. Însă, ceea ce nu bănuia e că va ajunge să primească un inel de logodnă.

Hai să vă zic o întâmplare. Am avut odată un fan atât de disperat… Îmi scria zi și noapte și am acceptat să mă întâlnesc cu el în centrul Clujului, să-mi dea un buchet de flori. Din momentul ăla nu m-a mai slăbit, mi-a adus inclusiv inel de logodnă.

Da, dacă vă vine să credeți, îl am acasă. L-am găsit într-un colet pe care mi l-a trimis, nu mi l-a dat așa: Da, am avut un fan de ăsta, cred că încă îl mai am”, a spus Vlăduța în mediul online, citat de wowbiz.ro.

Cum l-a cunoscut pe Adi Rus

Lupău a rememorat ziua în care l-a cunoscut pe bărbatul care i-a furat inima și, cu siguranță, nu va uita niciodată acel moment. Cânta la un eveniment privat al unui fost profesor, iar printre invitați era și fostul fotbalist, care nu a stat deloc pe gânduri și a abordat-o imediat. A fost doar un pas până la a se îndrăgosti iremediabil unul de celălalt, iar din clipa aceea sunt de nedespărțit. 

„L-am cunoscut la o cântare, la un profesor de-al meu, de la Universitate. Am terminat Medicina Veterinară și un profesor avea un eveniment la un lac, cu ceva oameni. Era și tatăl lui acolo. Am cântat acolo, la un moment dat vine el și așa ne-am cunoscut”a declarat la un moment dat vedeta despre circumstanțele în care ea și actualul său soț s-au cunoscut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.