DGASPC Cluj ar putea primi un nou spațiu pentru înființarea unui departament special

Posted by

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj a cerut Consiliului Județean Cluj transferea unui spațiu de circa 200 mp din Cluj-Napoca, aflat pe strada Padin, în vederea înființării unui nou departament.

Noul spațiu pentru DGASPC Cluj ar putea fi aprobat de către consilierii județeni în ședința ordinară de joi, 31 martie 2022. Proiectul de hotărâre privind trecerea din domeniul privat în domeniul public al Județului Cluj a imobilului situat în municipiul Cluj-Napoca, str. Padin, nr. 20, înscris în cartea funciară 250608-C1-U73 Cluj-Napoca și constituirea dreptului de administrare.

Imobilul este compus din din șapte cabinete, nouă holuri, trei spații de depozitare, o debara și o toaletă, suprafață utilă fiind de 199,7 mp. Acest imobil a avut destinație de spațiu medical și a fost concesionat în baza unui contract de concesiune care a încetat.

La ce va folosi DGASPC Cluj acest spațiu

Acest spațiu a fost cerut de DGASPC Cluj pentru înființarea Serviciului Social de Asistență și Suport pentru persoanele adulte cu dizabilități.

Serviciile de asistență și suport pentru persoanele adulte cu dizabilități cuprind un ansamblu de activități realizate pentru a răspunde nevoilor specifice individuale ale persoanelor adulte cu dizabilități și ale membrilor familiei sau reprezentanților lor, în vederea depășirii situațiilor de dificultate, prevenirii institiționalizării, asistență precum și suport în luarea unei decizii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *