Acasă ADMINISTRATIV Direcția Silvică Cluj demarează o amplă acțiune de plantare în această primăvară....

Direcția Silvică Cluj demarează o amplă acțiune de plantare în această primăvară. Clujenii sunt invitați să se alăture campaniei

0

Directia Silvica Cluj a anunțat demararea unei ample acțiuni de plantare a peste 1 milion de puieți în această primăvară și îi invită pe clujeni să se alăture demersului.

Un număr de 1.1 milioane de puieți gorun, cireș, tei și paltin vor fi plantați începând cu 1 aprilie, ora 9,30, in satul Pruniș, din comuna Ciurila.

Directorul Direcției Silvice Cluj, Dorel Oros, a precizat că sâmbătă, la Ciurila, se va împăduri o suprafata de aproximativ 3 ha de teren.

„Punctul de intâlnire va fi semnalizat cu pancarte. Se vor planta puieți de gorun, cires, tei și paltin. Direcția Silvică va asigura tuturor participanților unelte specifice activității de plantare, mănuși de protecție, apa si o gustare!

Cei care aveți nevoie de transport, vă rugam să trimiteți email pâna în data de 28 martie 2023, ora 15 și să precizați acest lucru. Cu persoanele care vor solicita transport, întalnirea va avea loc, în data de 1.04.2023, la ora 9:00 in parcarea de la CORA din Cluj-Napoca.

Pentru informații și detalii suplimentare vă rugăm să contactați:

Pojum Florin: tel 0730652852
Lung Angela: tel 0730653003
Email: office@cluj.rosilva.ro”, a arătat Oros.

Cei care doresc să participe la campanie trebuie să completeze un formular.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.