,

Directorul Terapia, Dragoș Damian, crede că „viitorii aleși vor trebui să navigheze Clujul prin criza sanitară și economică”

Posted by

Directorul Terapia Cluj, cel mai mare producător de medicamente din România, Dragoș Damian, a declarat referitor la scrutinul local de astăzi că prioritățile aleșilor după alegerile locale și județene vor fi navigarea prin criza economică și sanitară, care ar putea dura 2-3 ani.

„Clujul – orașul, județul trebuie să aleagă oameni care să-l navigheze, după criza sanitară, prin criza economică care va dura 2-3 ani (poate mai ușoară aici datorită universităților).

Ei vor trebui să înceapă execuția celor două proiecte de infrastructură – Spitalul Regional de Urgență și Metroul – în condițiile în care, indiferent de abundența de finanțare principală, problema este deficitul de forță de muncă.

Nu în ultimul rând, avem nevoie că orașul să dea strategi de rang național care să scoată România din clișeul de “țară periferică și coruptă”.

Să îi reformeze instituțiile și s-o transforme până în 2030 în țară producătoare de valoare adăugată„, a punctat Damian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *