Diva folclorului clujean, din nou însărcinată. Vlăduța Lupău va fi mămică

Posted by

Diva folclorului clujean, din nou însărcinată. Celebra artistă Vlăduța Lupău a făcut marele anunț că va deveni mămică pentru a doua oară.

Diva folclorului clujean din nou însărcinată
Diva folclorului clujean din nou însărcinată

Ea a anunțat vestea pe pagina sa de Facebook în care burtica sa este evidentă. Cântăreața este căsătorită cu fostul fotbalist Adrian Rus, fiul fostului șef de poliție Toma Rus.

Vlăduța nu a spus dacă va avea o fată sau un băiat. Ea a precizat că toate rugăciunile sale au fost ascultate. Totodată, fiul ei a fost binecuvântat și nu va rămâne singur pe lume, având un partener ”loial și sincer” pe viață.

Vlăduța Lupău, în culmea fericirii

„O ființă mică… o să mă strige “mămică”. O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu și va pune curând în viața noastră de familie. Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume și o să aibă un partener/ă de joacă, de necazuri și bucurii, un partener/ă sincer și loial pe viață!

În rugăciunile mele, mereu îi mulțumesc și îl rog pe Dumnezeu de sănătate … iar de curând am îndrăznit să-i cer “Doamne dacă vreodată vei mai binecuvânta casa noastră și familia cu un copil, aș vrea să fie cat mai curând ca să crească împreună cu Iair” și iată că…la fel ca de fiecare dată El mi-a ascultat rugăciunea. Ce mare binecuvântare!”, a scris artista pe Instagram și Facebook.

Artista i-a făcut și o promisiune viitorului copil care veni pe lume.

„Așadar minune care vei veni veni în viața noastră, vreau să știi că mami, tati și frățiorul tău te așteptăm iar iubirea noastră se va înmulți nu se va împărți. Ce mai vreau să știi și ce i-am spus și fratelui tău…

…nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă!”, a anuntat vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *