, ,

DJ Lalla, îngropată în sicriu alb și rochie de mireasă. Slujba de înmormântare a avut loc la Turda

Posted by

În cursul zilei de duminică, la capela cimitirului din Turda a avut loc slujba de înmormântare a Laurei Roșca, de 34 de ani, cunoscută și sub numele de DJ Lalla.

Tânăra, care lucra pentru un canal online al Radio România, a fost găsită moartă, pe plaja din Mamaia, la malul Mării Negre.

DJ Lalla a murit inecată
DJ Lalla a murit inecată

DJ Lalla a fost astăzi înmormântată la cimitirul din Turda, fiind condusă pe ultimul drum de rude, prieteni şi apropiaţi.

Duminică de la ora 14, DJ Lalla a fost condusă pe ultimul drum de membrii familiei și de prietenii apropiați. Atmosfera a fost sobră, specifică pentru astfel de momente.

Cei care au participa la slujba religioasă ne-au declarat că sicriul era de culoare albă, și că Laura ar fi fost îmbrăcată în rochie de mireasă.

Pentru acest moment trist din viața familiei Roșca s-au adunat toți membrii familiei, inclusiv sora geamănă a Laure, care a venit din Marea Britanie.

”Foarte greu îmi găsesc cuvintele. Este o surpriză totală pentru noi. Eu o cunosc pe mama Laurei. Pe tânără o cunosc din articolele de presă. Cred că este un moment foarte greu pentru familie”, a declarat preotul.

Cauza morții a fost înecul

Autopsia efectuată de medicii legiști din Constanța a stabilit că Laura a murit înecată.

În plămânii femeii de 34 de ani a fost găsită apă și nisip. În perioada următoare vor fi efectuate analize de laborator, toxicologice, pentru a stabili dacă DJ Lalla consumase anumite substanțe care i-ar fi putut pune în pericol viața.

Tatăl Laurei a declarat că fiica lui era o bună înotătoare, și că moartea acesteia prin înec reprezintă o adevărată tragedie.

Polițiștii din Constanța a deschis o anchetă penală care trebuie să facă lumină în acest caz. Laura dormise la un prieten, dar dis de dimineața a plecat să înoate. Lucrurile personale ale acesteia au fost descoperite la o distanță de un kilometru, de locul unde un trecător a descoperit cadavrul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *