Acasă EVENIMENTE DNA Cluj a descins la Prefectura Cluj. De la manichiură la administrație...

DNA Cluj a descins la Prefectura Cluj. De la manichiură la administrație publică. La Cluj orice este posibil

16
sursa foto: Ilinca Popescu / facebook

Surse judiciare au declarat pentru Foaia Transilvană că Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj verifică modul în care șeful de cabinet al subprefectului de Cluj, Răzvan Ciortea a fost angajată la Prefectura Cluj.

Aceleași surse judiciare susțin că este vorba despre un dosar penal, ”aflat în stadiu avansat”, care se referă la această angajare.

Potrivit acelorași surse, DNA verifică modul în care o apropiata a lui Răzvan Ciortea, este vorba despre Ilinca Popescu, a fost angajată la Prefectura Cluj.

Pe de altă parte, surse oficiale din cadrul instituției ne-au declarat că angajarea a fost legală, dar rămâne de văzut ce anume vor stabili procurorii DNA.

De la manichiură/pedichiură la Prefectură

Departamentul de Investigații de la Foaia Transilvană a descoperit că Ilinca Popescu este specialistă în unghii, profilul ei de pe pagina de socializare fiind bogat în fotografii cu realizările profesionale în acest domeniu de activitate.

După o perioadă petrecută pe la salonul de manichiură/pedichiură Wow, din Turda, Ilinca Popescu a ajuns să lucreze jurist la Primăria Frata, de unde a ajuns, direct, prin transfer la Instituția Prefectului Județului Cluj.

sursa foto: Ilinca Popescu / facebook

Am luat legătură cu Ilinca Popescu pentru a afla mai multe amănunte. Aceasta ne-a declarat că știe de întrebările puse de DNA Cluj.

”Nu mie mi-a venit verificarea, ci Instituției Prefectului Județului Cluj. Înainte de a lucra la prefectură, am fost angajata la Primărie Frata. Înainte ca să ajung aici, am fost la Frata, ca jurist, am lucrat acolo. Acum sunt personal contractual la cabinetul prefectului”, ne-a spus Ilinca Popescu.

Întrebată fiind dacă a dat sau nu concurs, Ilinca Popescu ne-a comunicat că nu vrea să răspundă la această întrebare.

”Nu pot să vă răspund, puteți să sunați la Resurse Umane. Nici eu nu pot să vă răspund, la fel ca ei. Îmi pare rău nu mai pot să vorbesc. Sunt la muncă”, a spus Ilinca Popescu, după care a închis telefonul.

Primarul din Frata: a plecat de la noi prin transfer

Pentru a afla mai multe informații, am luat legătura cu primarul comunei Frata, numitul Cristian Miron Cherecheș.

Acesta ne-a declarat că nu știe când a fost angajată Ilinca Popescu la Primăria Frata, ca jurist, dar este sigură că a plecat la Prefectura Cluj, prin transfer.

Manevrele de genul ăsta au fost și la Apele Române, acolo unde apropiații liderilor de partid, trebuiau angajați de urgență.

”Nu știu când a fost angajată dar îl întreb pe secretar și revin cu amănunte. Știu că la concurs a fost și un reprezentant de la Consiliul Județean Cluj, ca totul să fie legale”, ne-a spus primarul Cherecheș.

Oficial, primarul din Frata ne-a transmis că Ilinca Popescu a fost angajată la Primăria Frata la data de 1 august 2022 și a plecat la Instituția Prefectului Cluj, la data de 21 februarie 2023, prin transfer.

Vom reveni și alte amănunte interesante!!!

 

 

16 COMENTARII

  1. D-le „class” îți spun eu! „Prestează” și acum! Ce Frata, nici nu știe unde e! Intreaba-l pe finutu’ lui Boc (Alin Tise) de cate ori i-a „prestat-o” până acum. 😀. Toți niște țărani, țigani, parveniți și borați! Votați tot așa in continuare!

  2. In toată țara este la fel , își angajează clientela politică , neamurile și amantele . Același lucru se întâmplă în apropiere , dar cu ramificații puternice la Cluj Napoca și în învățământul maramureșean

  3. In România cu cât ești mai tare in ,,dos,, și stai cu ,,pedalele,, în sus la cine trebuie, cu atât ajungi mai sus, nu contează cât de idioată ești, dacă dai din ,,c…,,e ok..
    Așa au ajuns toate curvele și analfabetele ,,dive,, nu li se mai spune prostituate acum, sunt fotomodele (fuotmodel),,🤮🤮🤮

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.