Doar în România se poate una ca asta. Și-a dus caprele cu trenul care circula spre București

Posted by

Călătorii unui tren interregio care circula pe traseul Deva – București au trăit experiența vieții lor. Doar în România se poate.

Din Stația CFR Deva s-a urcat o pasageră cu două capre. Femeia s-a așezat liniștită pe locul ei, și a ținut caprele între scaune. Pasagerii au fost amuzați, dar ulterior mirosul a devenit insuportabil.

”Dacă credeați că le-ați văzut pe toate priviți imaginile filmate de un călător într-un vagon de tren care circula pe ruta Deva București Nord. Câteva capre care călătoresc împreună cu pasagerii. Dacă la început unora li s-a părut distractiv, odată cu trecerea timpului mirosul a devenit insuportabil.  Proprietarul caprelor a călătorit până la București iar pasagerii timp de mai bine de 10 ore au fost nevoiți să suporte animalele cu ei în vagon. Oamenii au fost revoltați de aceste condiții de călătorie și nu înțeleg de ce conductorul de tren a tolerat o asemenea situație”, scriu jurnaliștii de la Antena 3 Deva.

Imaginile au devenit virale. Doar în România se poate

Filmul s-a viralizat repede pe rețelele de socializare. Pasagerii din tren s-au amuzat de situație. Ei au filmat caprele care, culmea, aveau și de mâncare.

Doar în România se poate
Doar în România se poate

”Eu sunt nascut crescut in Bucuresti. Doar la oraș și nu văd care e problema cu caprițele. Sunt mai curate decât majoritatea oamenilor. Și 100% mai liniștite decât oricare bebeluș”, a scris un internaut.

O altă femeie a scris că pe vremuri, țăranii își ducea cu trenul orătăniile din curte, și nimeni nu se supăra.

”Când eram mică mamaia lua pui din Brașov și îi ducea la Buzău. Și nimeni nu mai era deranjat acum lucrurile s-au mai schimbat”, a scris femeia.

Un altul a scris că  de vină pentru situație este șeful de tren care a permis ca animalele să fie transportate în vagonul de pasageri.

”Animalul , nu este imputit! Animalul este animal și se transporta cu mijloace de transport specifice. Impuțit este conductorul, pentru că trebuia să îl invite să coboare  împreună cu animalele , la „prima””, a scris un alt comentator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *