Acasă EVENIMENTE Doar speciali în jurul lui Emil Boc. Cine este noul pensionar de...

Doar speciali în jurul lui Emil Boc. Cine este noul pensionar de lux care îl consiliază pe Emil Boc

0

Primarul Clujului, Emil Boc are un nou consilier special, în persoana lui Dorin Blaiu, fost general maior în armata română și comandant al Diviziei 4 Gemina, cu sediul la Cluj Napoca.

Blaiu s-a pensionat acum cinci luni în cadrul unei ceremonii la care a participat și ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu. Deși invazia Rusiei în Ucraina, tocmai începuse, armata română fiind în alertă maximă, Blaiu a ales să plece la pensie.

Dorin Blaiu s-a pensionat de la Ministerul Apărării Naționale, unde a depus o declarație de avere pentru anul 2021, dar unde nu a trecut veniturile pe care le-a relizat el și familia lui.

Potrivit unor apropiați, pensia lui Blaiu se ridică la 14.000 de lei, la care se va adăuga și salariu de consilieri al primarului Clujului.

Se afișează deja cu Emil Boc

La ceremonia de deschidere a anului școlar de la Liceul Onisifor Ghibu din Cluj Napoca, Blaiu a apărut lângă Emil Boc, în timp de Marcle Bonțidean, directorul Poliției Locale Cluj a stat pe rândul din spate.

Surse locale spun că Blaiu îl va consilia pe Emil Boc, în chestiunile ce țin de Poliția Locală Cluj, instituție condusă de un alt apropiat al primarului, fost polițist de carieră, în prezent angajat al Primăriei CLuj Napoca.

Dublarea lui Bonțidean nu este un semn bun

Surse din interiorul Poliției Locale Cluj ne-au informat că relațiile dintre Emil Boc și directorul Poliției Locale Cluj, Marcel Bonțidean nu mai sunt la fel de bune, cum erau acum câțiva ani.

Tensiunile au apărut în momentul în care doi polițiști locali au bătut cu bestialitate un om fără locuință după care l-au aruncat într-o pădure din apropierea localității Baciu, fapt ce a dus la condamnarea celor doi.

Această faptă penală precum și scandalurile din interiorul Poliției Locale Cluj au dus la o alterare a imaginii instituției, fapt ce l-a nemulțumit total pe Emil Boc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.