,

Doi bărbați din Dej care cultivau cannabis au fost arestați preventiv

Posted by

Polițiștii și procurorii DIICOT Cluj i-au prins pe doi bărbați din Dej bănuiți de trafic de droguri, iar în urma perchezițiilor efectuate au descoperite o adevărată cultură de cannabis.

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca au efectuat sâmbătă, 26 septembrie, 5 percheziții domiciliare în municipiul Dej, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate o cultură de cannabis de 22 de plante, cu masă verde de 13 kilograme, 400 de grame de muguri de cannabis.

De asemenea au fost ridicate în vederea confiscării un cântar electronic, 3 telefoane mobile, un laptop și suma de 2000 de lei.

Au fost puse în executare 2 mandate de aducere, iar în urma probatoriului administrat, doi bărbați de 19, respectiv 52 de ani, ambii din municipiul Dej, au fost reținuți pentru 24 de ore.

Ulterior, cei doi au fost prezentați magistraților Tribunalului Cluj, fiind dispusă arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *