Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Doi bărbați s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinși drogați la volan

Doi bărbați s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși de polițiști și testați cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive.

Polițiștii turdeni au oprit în trafic pentru verificări, în data de 13 iulie 2023, în jurul orei 13:40, un autoturism condus pe strada Petru Maior, din municipiul Turda, de către un bărbat de 37 de ani.

Acesta a fost destat cu aparatul pentru pentru detectarea substanțelor psihoactive, iar rezultatul a fost pozitiv. Ulterior a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate mostre biologice.

De asemenea, în aceeași dată, polițiștii Biroului Rutier Turda, au oprit, în jurul orei 21.40, un autoturism pe strada Câmpiei din municipiul Turda, la volanul căruia se afla un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din același municipiu.

În urma testării cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive a fost indicat rezultat pozitiv, iar bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate mostre biologice.

În ambele cazuri au fost demarate cercetări sub aspectul infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

La data de 21 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au pus...

SOCIAL

Peste 120 de percheziții domiciliare au avut loc în mai multe județe ale României, printre care și Clujul, la persoane bănuite de producerea, fabricarea...

ADMINISTRATIV

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj informează asupra unor restricții de circulație pe Autostrada Sebeș – Turda, pentru lucrări de montare parapete...