Doi jurnaliști clujeni premiați de CNA pentru relatările din Ucraina

Posted by

Doi jurnaliști clujeni premiați de CNA pentru relatările din Ucraina. Este vorba de corespondentul România TV, Mircea Sime, și cameramanul Robert Eduard.

Doi jurnaliști clujeni premiați de CNA
Doi jurnaliști clujeni premiați de CNA

Cei doi au primit din partea Consiliului Național al Audiovizualului o diplomă și o medalie pentru excelența în jurnalism. Această recunoaștere din partea CNA vine ca urmare a relatărilor pe care cei doi le-au avut la începutul războiului din Ucraina.

Mircea Sime este de 8 ani de zile corespondent al televiziunii naționale România TV.

Recunoaștere națională pentru jurnaliști

„Împreună cu colegul meu Robert, am avut onoarea de a primi un premiu din partea Consiliului Național al Audiovizualului pentru angajamentul nostru în jurnalism. Aceastǎ recunoaştere vine dupǎ o călătorie incredibilă de 8 ani alături de familia mea de la Romania TV, iar acest premiu este un omagiu adus curajului și dedicării noastre.

Încă de la începutul războiului din țara vecină, am avut privilegiul de a merge dincolo de granițe, de a aduce în atenția voastră povești și realități din zone aflate în conflict. Am fost martori la suferința și speranța oamenilor din Ucraina și am încercat să le dăm glas celor care nu pot fi auziți.

„Fapte, nu frică! Jurnalism de performanţă, în condiţii de siguranţă” a devenit deviza noastră și ne bucurăm să o împărtășim cu voi.

Mulțumim din suflet Consiliul National al Audiovizualului, colegilor de la Romania TV și vouă, celor ce ne sunteți alături în fiecare zi!”, a scris jurnalistul clujean Mircea Sime, pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *