,

Doi șoferi vitezomani prinși cu 200 de km/h pe Autostrada A3. Au rămas fără permise de conducere și s-au ales cu amenzi usturătoare

Posted by

Doi șoferi români originari din județele Timiș și Sibi au fost prinși, în aceeași zi, de radarul polițiștilor având viteze amețitoare de peste 200km/h. Cei doi au fost arși la buzunar cu amenzi usturătoare și au rămas fără permis.

Polițiștii din cadrul Biroului de Politia Autostrada A3 Turda-Borș au sancționat, în data de 4 august, în jurul orei 13:55, un conducător auto, în vârstă de 59 de ani, din județul Timiș, care a fost surprins cu aparatul radar în timp ce se deplasa cu un autoturism cu viteza de 202 km/h.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei și s-a ales cu permisul de conducere suspendat pentru o perioadă de 120 de zile.

De asemenea, un alt șofer de 34 de ani, din județul Sibiu a fost depistat, în aceeași zi, în timp ce se deplasa cu viteza de 207km/h.

„Polițiștii din cadrul Biroului de Politia Autostrada A3 Turda-Borș au sancționat contravențional un conducător auto, în vârstă de 34 de ani, din județul Sibiu, care a fost surprins cu aparatul radar rulând cu autoturismul cu viteza de 207 km/h.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile”, a transmis IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *