Acasă EVENIMENTE Doi tâlhari la drumul au fost arestați la Gherla. Curierii firmelor private...

Doi tâlhari la drumul au fost arestați la Gherla. Curierii firmelor private sunt tot mai vizați

0

Doi bărbați au fost arestați pentru 29 de zile, în cursul zilei de joi, de către un judecător de la Judecătoria Gherla. Cei doi sunt suspecți pentru comiterea unei infracțiuni de tâlhărie.

Este vorba despre Dumitru Bilan și Mihai Dumitru, ambii fiind în arest deja, la Poliția Mureș.

Au venit din Pantelimon – Ilfov

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Gherla au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a doi bărbați, din orașul Pantelimon și municipiul București, cercetați pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 8 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au fost sesizați de către un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, despre faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 13.40, în timp ce desfășura activități profesionale de tip curierat pe strada 1 Decembrie, aflat în interiorul autovehiculului, ar fi fost abordat de doi bărbați, care, prin amenințări cu acte de violență, i-ar fi sustras o borsetă în care se aflau 2.850 de lei.

Percheziții la suspecții de tâlhărie

La data de 14 septembrie a.c., polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele celor doi bărbați în vârstă de 43 și 39 de ani, reușindu-se recuperarea în totalitate a prejudiciului cauzat.

În baza probatoriului administrat, față de cei doi a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Activitatea de documentare a activității infracționale a fost derulată cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, UTAI Cluj și polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.