,

Doi tineri din Cluj prinși de polițiști cu peste 4 kilograme de droguri în mașină

Posted by

Poliția a reușit să îi prindă pe doi tineri din Cluj în flagrant în timp ce transportau cu mașina peste 4 kilograme de droguri extrem de periculoase, de mare risc, în scopul comercializării.

Tinerii cu vârsta de 30 de ani au fost prinși în flagrant delict în timp ce ar fi transportat un colet ce conținea peste 4 kilograme de 3-CMC (droguri de mare risc).

Asupra acestora oamenii legii au descoperit și confiscat sume de bani în lei și în euro, mai multe telefoane mobile și o cantitate de bijuterii.

„La data de 18 iulie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor 2 persoane bănuite. Ulterior, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, care a dispus măsura arestării preventive a unei persoane bănuite, pentru 30 de zile, iar față de cea de-a doua persoană a fost luată măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile”, a transmis IPJ Cluj.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic al Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, Poliției Municipiului Dej – Biroul Rutier, Biroul de Ordine Publică și Secției 5 Poliție Rurală Dej.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *