, ,

Doliu la CFR Cluj. S-a stins din viață unul dintre cei mai longevivi oficiali ai clubului, Sandu Matei!

Posted by

Unul dintre cei mai longevivi oficiali ai clubului CFR Cluj, Alexandru Matei, a încetat din viață. Acesta a fost unul dintre cei mai loiali și dedicați angajați ai fostei campioane a României, poreclit „Ferguson”.

Sandu Matei și-a dedicat întreaga viață clubului din Gruia, aducându-i un aport semnificativ și marcând istoria echipei. El a avut mai multe roluri în clubul alb-vișiniu, de la jucător, conducător și antrenor.

„Clubul CFR 1907 Cluj a exprimat profundul regret și tristețea pentru pierderea lui Nea Sandu, evidențiind contribuția sa neprețuită la succesul echipei și legăturile strânse pe care le-a creat cu întreaga familie CFRistă.

Mesajul clubului a subliniat că, indiferent de rolul pe care l-a avut în club, Nea Sandu a acționat cu devotament și pasiune, aducându-le suporterilor numeroase momente memorabile.

Cu cuvinte de profundă recunoștință și respect, clubul a subliniat că Alexandru Matei va rămâne întotdeauna în inimile și amintirile celor care i-au cunoscut pasiunea și dăruirea pentru fotbal și pentru CFR Cluj”, a anuntat clubul CFR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *