Acasă EVENIMENTE Doliu mare la Mănăstirea Nicula, din Cluj! Starețul a primit o veste...

Doliu mare la Mănăstirea Nicula, din Cluj! Starețul a primit o veste cât se poate de rea

0

Sute de credincioși i-au transmis starețului de la Nicula, arhimandritul Nicolae Moldovan, condoleațe. Fratele starețului a murit într-un grav accident de circulație.

”La data de 5 februarie a.c., în jurul orei 11,20, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 39, în zona podului Neptun, a avut loc un accident de circulaţie. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că un bărbat, de 66 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, din direcţia Mangalia către Constanţa şi, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă, autoturismul intrând în coliziune cu un copac. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a decedat”, anunță IPJ Constanța.

Condoleanțe familiei

Liderul PNL Constanța a transmis un mesaj de condoleanțe familiei îndoliate.

”Cu tristeţe, vă anunţ că s-a stins din viaţă, într-un accident rutier, prietenul şi colegul nostru Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albeşti. Este o pierdere imensă pentru noi toţi, dar mai ales pentru familie şi pentru locuitorii comunei”, a transmis Bogdan Huţucă.

Primarul din Alebești, Constanța, Gheorghe Moldovan a fost fratele starețului Mănăstirii de la Nicula, arhimandritul Nicolae Moldovan.

Foaia Transilvană transmite condoleanțe familiei îndoliate și starețului de la Nicula.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.