,

Donca îi declară război lui Dorian Popa

Posted by

Donca îi declară război lui Dorian Popa. Milionarul brașovean susține e că l-a notificat deja pe influencer și i-a cerut daune materiale, iar acesta a precizat că nu se va opri aici.

Călin Donca îi declară război lui Dorian Popa
Donca îi declară război lui Dorian Popa

Donca și Dorian Popa au fost parteneri de afaceri într-un parc fotovoltaic înființat de celebrul afacerist din Brașov.

„L-am notificat pe Dorian Popa cerându-i daune materiale, dar nu mă voi opri aici. După Dorian voi trece la următorul, apoi la următorul, apoi la următorul. Dacă ești unul dintre cei care a vorbit la adresa mea sau la adresa altei persoane și ai defăimat, crede-mă că vin după tine”, a spus Călin Donca pe Youtube.

Donca îi declară război lui Dorian Popa

„Dacă Dorian și-a permis să vă arate facturile pe care le-a plătit pentru panourile de pe casă, atenție, nu pentru cele din parcurile de fotovoltaice, am să vă arăt și eu factura pentru serviciile de promovare cu care am decis să colaborez cu Dorian Popa dar și ordinul de plată, pentru a vă demonstra că a fost achitată. 

Dragii mei, cum vi s-ar părea dacă ați veni la mine pentru a vă promova o afacere, iar după ceva timp să încep să vă denigrez acea afacere și, mai mult, video pentru care am fost plătit să vă promovez, să fie șters fără ca măcar să vă întreb ceva în acest sens?

Acuzațiile pe care mi le-a adus cum că aș fi păcălit pe cineva, întrebarea este cine pe cine a păcălit? Vreți să știți, de fapt, câți bani a investit Dorian Popa în parcul fotovoltaic? Îl las pe el să vă spună, dar ceea ce vă pot spune cu siguranță este că nu a investit nici 20.000, nici 24.000, nici 30.000 și nici 15.000, diversele sume pe care le-am văzut în social media cum că ar fi fost declarate de el”, a mai spus antreprenorul pe YouTube.

Călin Donca, eliberat recent și plasat în arest la domiciliu după trei luni de detenție, îl acuză acum pe Dorian Popa de defăimare.

Reacția lui Donca pe Youtube

Omul de afaceri Călin Donca a fost reținut pentru 24 de ore de DIICOT Brașov, suspectat că a consituit un grup infracțional organizat care se ocupa cu evaziune fiscală și înșelăciune deosebit de gravă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *