, ,

Dorel Vișan, contestat la Tureni: ”Era nevoie de atât de mulţi bani doar ca să vă onorăm pe dumneavoastră?”

Posted by

Vinerea trecută, actorul Dorel Vișan a primit titlul de cetățean de onoare al comunei Tureni, într-o atmosferă de mare fast.

Dorel Vișan a fost omagiat politic de primarii PNȘ, între care și Daniela Mănăilă.
Dorel Vișan a fost omagiat politic de primarii PNȘ, între care și Daniela Mănăilă. Sursa foto: Ovidiu Purdea Someș.

În prezența unor oficiali de stat, a unor primari de comunei din zona de sud a județului Cluj, dar și a altor invitați, actorul a fost onorat cu titlul de cetățean de onoare.

Cu toate astea, locuitorii din Tureni au criticat această decizie, dar și faptul că din bugetul comunei Tureni a fost alocată o sumă mare de bani, pentru acest eveniment.

Oamenii spun că Dorel Vișan nu avea nevoie de nicio recunoaștere oficială, deoarece faima și talentul lui nu mai au nevoie de așa ceva.

”Dorel Vișan, revine în rolul principal: din „Senatorul melcilor”, unde interpretează un personaj, astăzi vineri, 13 octombrie 2023, devine chiar el personaj… Poate în timp va fi izvor de inspirație pentru alți actori! Bravo Dorel Vișan! V-am admirat și iubit toate rolurile dvs., v-am stimat și am crezut în dumneavoastră. V-am urmărit în toate emisiunile și am considerat întotdeauna că transmiteți adevăruri autentice despre România – sunteți un patriot real”, se arată în mesaj.

S-au alocat 65.000 de leidin bugetul comunei

Mesajul a fost postat pe pagina ”Uniți pentru binele Turenilor”. Oamenii scriu că banii publici s-au scurs pentru onorabilitatea lui Dorel Vișan.

”Dar astăzi simt o dezamăgire profundă… Cum ați putut accepta să deveniți cetățean de onoare al comunei Tureni? Aţi ştiut că Primăria alocase 65 mii lei din bugetul cetățenilor acestei comune pentru acest titlu? Sunteţi mulţumit cu faptul că banii lor s-au scurs subtil pe „onorabilitatea” dvs.? Era nevoie de atât de mulţi bani doar ca să vă onorăm pe dumneavoastră? Nu aveaţi nevoie domnule Dorel Visan! Orice om v-ar recunoaște deja notorietatea şi cariera impresionantă”, se mai arată în mesaj.

De asemenea, cei care au scris acest mesaj mai spun că titlul de cetățean de onoare trebuie acordat cu mai mare greutate, și doar acelora care au adus o contribuție importantă pentru o anumită zonă sau localitate.

”În schimb, nu pot să aplaud ceea ce aţi acceptat azi: o diplomă in schimbul unei sume exorbitante. Sunt conştient/ă că atunci când eşti numit cetăţean de onoare şi cheltuiești din bugetul comunelor, trebuie sa fi făcut ceva important pentru aceasta, să fi promovat acel oraş sau sat…”, se mai arată în mesaj.

Un răspuns

  1. Avatar Nelu Petruca
    Nelu Petruca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *