, ,

Dorian Popa prins drogat la volan. Polițiștii au întocmit un dosar penal

Posted by

Un bărbat ar fi fost prins vineri, în jurul orei 21.15, în Domnești, conducând o mașină sub influența unor substanțe psihoactive. Potrivit surselor Digi24, este vorba de artistul Dorian Popa, influencer celebru în rândul tinerilor.

Dorian Popa ar fi fost prin drogat la volan.
Dorian Popa ar fi fost prin drogat la volan.

Acesta a fost testat și condus ulterior la spital pentru recoltare de probe biologice. Polițiștii i-au suspendat permisul vedetei și i-au deschis un dosar penal.

„La data de 27 octombrie a.c.,  ora 21:15 , polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în  exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, se arată într-un comunicat al Poliției Ilfov.

I-au fost recoltate probe biologice

Celebrul influencer a fost dus la o unitate medicală, unde medicii i-au recoltat probe de sânge și de urină. Acestea urmează să fie analizate la Institutul Național de Medicină Legală, pentru a se stabili despre ce droguri este vorba.

”Întrucât  aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București,  pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii  Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, transmite IPJ Ilfov, citați de Digi24.

Se declara împotriva drogurilor

În urmă cu cîteva zile, în cadrul unui podcast, Dorian Popa avea cuvinte dure la adresa celor care se droghează.

„Viciile societății nu fac decât să-ți distragă atenția de la business și am văzut zeci de cazuri, mai ales că domeniul media are parte de foarte multe vecii. Am văzut foarte multe nume mari ratându-și cariere, am văzut foarte multe lucruri care m-au zguduit. Și atunci am zis hai să nu fiu și eu doar un altul care se înscrie în același tipar”, spunea Dorian Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *