Dosar penal pentru tânărul care a urinat în lacul Chios!

Posted by

Polițiștii din Cluj l-au identificat pe tânărul care duminică seara a urinat în lacul Chios.

 

Pe numele lui Vlad Soare a fost deschis un dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri.”Dosarul a fost deschis în cursul zilei de marți, urmând ca miercuri să se meargă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca pentru a se scoate număr unic. Apoi vom audia martorii și vom ridica imaginile înregistrate de camerele video”, spune unul dintre polițiștii clujeni care se ocupă de acest caz.

Tânărul care a revoltat tot Clujul este din Așchileu, și are o afacere care scârțâie din toate încheieturile. Din primele informații, Soare a băut peste măsură alături de asociatul său, pe terasa restaurantului Chios, confundând Lacul Chios cu o ”toaletă publică”.

”Urmare a imaginilor apărute în spațiul public referitoare la incidentul care a avut loc în Parcul Central Cluj-Napoca, comunică următoarele: polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, în colaborare cu funcționarii publici din cadrul Poliției Locale Cluj, l-au identificat pe tânărul în cauză, stabilindu-se faptul că este vorba despre un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din comuna Așchileu, județul Cluj. Polițiștii s-au sesizat din oficiu, fiind desfășurate cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri”, potrivit IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *