Dosar penal pentru un șofer clujean. A fost prins fără permis și cu mașina neînmatriculată

Posted by

Dosar penal pentru un șofer clujean. Este vorba de un bărbat în vârstă de 42 de ani din comuna Ciucea, județul Cluj, care este cercetat de poliție după ce a fost prins la volanul unei mașini, deși avea permisul suspendat.

Dosar penal pentru un șofer clujean
Dosar penal pentru un șofer clujean

A fost reținut 24 de ore

Polițiștii clujeni din Huedin au dispus, la data de 14 martie, în jurul orei 02.10, măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 42 de ani, din comuna Ciucea, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

„În fapt, la aceeiași dată, echipajul de poliție l-a oprit pe acesta pentru verificări, în timp ce conducea un autoturism, în comuna Ciucea. Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta avea dreptul de a conduce suspendat, iar autovehiculul figura ca fiind neînmatriculat.

În baza aspectelor constatate, polițiștii au dispus reținerea conducătorului auto pentru 24 de ore, fiind condus la un Centru de Reținere și Arestare Preventivă”, a transmis IPJ Cluj.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul nînmatriculat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *