,

Dosarul ”proxeneților” șeici s-a judecat ieri la Tribunalul Cluj! Judecătorii au decis ca trei dintre ei să rămână după gratii!

Posted by

UPDATE

Tribunalul Cluj a decis în cursul, acestei zile ca trei dintre proxeneții șeici sa rămână în continuare după gratii, doi dintre ei să fie plasați în arest la domiciliu și al șaselea, în stare de control judiciar. Cei trei care rămân în arest sunt Pop Cosmin, Pop Codin și Vlașin Tudor.

*Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Pop Cosmin Sorin – împotriva încheierii penale nr. 14/A/CC/08.05.2020 a Judecătoriei Dej.

*Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Pop Codin Iuliu – împotriva încheierii penale nr. 14/A/CC/08.05.2020 a Judecătoriei Dej.

*Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Vlașin Tudor Vasile – împotriva încheierii penale nr. 14/A/CC/08.05.2020 a Judecătoriei Dej. 4. În baza art. 204 alin. (12) din C.p.p. rap. la art. 221 alin. (1), alin. (2) şi alin. (4) din C.p.p.,

Alți doi, Lucian Jula, cel care și-a trimis nevasta la produs și Man Augustin Călin, împotriva căruia există probe foarte ”subțiri”, au fost plasați în stare de arest la domiciliu.

Un al șaselea ”șeic”, Rotar Vlad Alexandru, a fost plasat în stare de control judiciar, fiind obligat să se prezinte regulat la Poliția Dej, unde să îi fie vizat un carnet pe care îl va primi de la organele judiciare.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Cei mai emoționați dintre cei șase proxeneți arestați, sunt Cosmin Pop, zis ”Sharpele nebunu” (foto), Codin Pop și Lucian Jula. În cazul acestor persoane există cele mai multe probe că au traficat mai multe tinere, sau chiar propriile soții, în scopul practicării prostituției, după care și-au însușit sume imense de bani, de ordinul milioane de euro.

Foaia Transilvană a scris mai multe articole despre sumele imense de bani obținute de proxeneții ”șeici”, poreclă care provine de la mașinile foarte scumpe pe care aceștia și le-au cumpărat, una dintre ele un Rolls Royce Wraight, a cărui valoare de piață este 400.000 de euro.

În încheierea penală de la Judecătoria Dej, se exemplifică ce sume mari de bani primeau proxeneții de la fetele pe care le exploatau. ”Toate sumele de bani i le-a dat lunar din analiza tranzacțiilor financiare, volumul 14, din dosarul de urmărire penală, se arată că D. i-a dat lui P. Cristina (n.n. – o altă tânără exploatată sexual de Pop Cosmin), suma de 127.500 de euro, lui Jula Dorin, suma de 5.000 de lei, lui Bartoș Petru – suma de 400.000 de lei, și numitei G. Alexandra – o altă tânără exploatată sexual de Pop Cosmin – suma de 335.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *