,

Un ”trotinetist” accidentat grav în centrul Clujului. Este nevoie de legi mai aspre

Posted by

Două accidente grave au avut loc la un interval de nici 24 de ore pe raza municipiului Cluj-Napoca, din cauza trotinetelor electrice.

Accident grav cu trotineta în centrul Clujului.
Accident grav cu trotineta în centrul Clujului. Sursa foto: captura video

Primul a avut loc vineri seara, pe strada Horea, din Cluj Napoca, iar un tânăr aflat pe o trotinetă electrică a fost lovit de un autoturism, iar ambulanța a intervenit rapid la fața locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Un clujean a surprins accidentul de pe strada Horea și momentul când echipajul de salvare efectua manevrele de resuscitare pentru tânărul implicat.

Un alt doilea accident a avut loc duminică dimineața

Un al doilea accident a fost raportat duminică de ISU Cluj, care a avut loc pe B-dul 21 Decembrie 1989.

„Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, unde un tânăr care s-ar fi aflat pe o trotinetă electrică a fost accidentat de un autoturism. Din primele date, victima este conștientă și va fi transportată la spital. În paralel, pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor. Acționăm cu o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD”, a precizat ISU Cluj.

Accidentele în care sunt implicate trotinetele electrice sunt tot mai dese din cauza faptului că sunt conduse haotic de tineri inconștienți.

Tot mai multe voci susțin în spațiul public că e nevoie de o reglementare dură a acestui mijloc de transport alternativ și chiar să fie nevoie de permis de conducere pentru a putea fi conduse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *