Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Două anexe gospodărești din comuna Mihai Viteazul s-au făcut scrum din cauza unui incendiu

Un incendiu a cuprins două anexe gospodărești din comuna Mihai Viteazul, iar pompierii clujeni au intervenit cu două autospeciale, o autoscară și un echipaj SMURD la fața locului.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această dimineață pentru a stinge un incendiu care a cuprins două anexe gospodărești din localitatea Mihai Viteazu.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stins incendii, o autoscară și un echipaj SMURD, unde au găsit cele două anexe cuprinse în totalitate de flăcări, cu pericol de propagare la două case de locuit aflate în apropiere și mai mulți baloți de fân depozitați în gospodărie.

O femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani a primit primul ajutor calificat de la echipajul SMURD pentru afecțiuni cronice si a fost transportată la spital.

Flăcările au fost stinse de către echipajele de pompieri, fiind împiedicată extinderea acestora mai departe de limitele în care au fost găsite”, a anuntat ISU Cluj.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Cluj au fost sesizați despre producerea unui accident de...

EVENIMENTE

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente pentru stingerea unui incendiu care a cuprins fațada unui imobil aflat în construcție, la...

EVENIMENTE

Pompierii de la Detașamentul Huedin au fost solicitați să intervină la Spitalul Orășenesc Huedin, unde s-au raportat degajări de fum la nivelul canalizării și...