Două concursuri de educație juridică pentru elevi, organizate de o asociație de profil

Posted by

Pentru a marca Ziua Educației Juridice – 17 noiembrie, Asociația VeDem Just va organiza două concursuri de educație juridică pentru elevi, dotate cu premii avantajoase.

Primul concurs are loc în perioada 13-17 noiembrie 2023 și se adresează adolescenților cu vârsta între 14 și 18 ani și constă în alcătuirea unor videoclipuri pe teme de educație juridică, materiale care se postează pe pagina de FB special dedicată, la secțiunea comentarii, aici.

„Clipul trebuie să exprime, cât mai inventiv și atractiv, ce înseamnă pentru tine educația juridică și de ce este important să fie predată în școlile din România!”

Clipul cu cele mai multe aprecieri va fi premiat: „Pe 17 noiembrie, la ora 12 noaptea, numărăm Like-urile și inimioarele. Persoana al cărei comentariu se bucură de cele mai multe aprecieri are un loc garantat în tabăra de educație juridică de anul viitor organizată de VeDemJust!”

Cel de-al doilea concurs va avea loc în data de 17 noiembrie 2023, începând cu ora 19:00, care se adresează tuturor elevilor și constă în rezolvarea unui test Kahoot cu 17 întrebări tip grilă de educație juridică.

Primii trei clasați vor fi premiați: „elevii clasați pe primele trei locuri se califică direct în finala concursului „Be legal! Be cool! organizat anual cu ocazia Zilei Copilului unde se pot câștiga premii precum: laptop, telefon mobil, tabletă, loc în tabăra „Legal Academy”!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *