Acasă EVENIMENTE Două minore de 14 ani au dispărut de la un Centru de...

Două minore de 14 ani au dispărut de la un Centru de Copii din Cluj-Napoca

0

Două fete minore în vârstă de 14 ani sunt căutate de polițiștii clujeni după au plecat, luni seara, de la Centrul pentru Copii din municipiul Cluj-Napoca și nu s-au întors.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 15 august 2022, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că, Covaci Crenguța Maria, în vârstă de 14 ani, din comuna Bobâlna și Lingurar Domnica, în vârstă de 14 ani, din comuna Surduc, județul Sălaj au plecat de la Centrul pentru Copii, din municipiul Cluj-Napoca, la aceeași dată, în jurul orei 20.10 și nu s-au întors până în prezent.

SEMNALMENTE COVACI CRENGUȚA MARIA – înălțime aproximativă – 1,65 m, constituție robustă, forma feței ovală, ochi căprui, ten măsliniu, păr negru, tuns scurt.

La momentul plecării aceasta purta un tricou alb cu imprimeu în partea de sus, fustă lungă mulată, de culoare albă, cu imprimeu negru, șosete roz, șlapi negri.

SEMNALMENTE LINGURAR DOMNICA – înălțime aproximativă – 1,56m, constituție astenică, forma feței ovală, ten măsliniu, ochi căprui deschis, păr șaten deschis, ondulat, prins la spate.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni ¾ kaki, tricou roz cu imprimeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.