, ,

Două polițiste din Turda s-au făcut de rușine. O femeie le-a bătut după care a aruncat cu urină pe ele

Posted by

Două polițiste din Turda, au fost victimele unei infracțiuni de ultraj, comisă de o femeie, care a devenit violentă.

Procurorii din Turda, vorbesc despre faptul că cele două polițist au fost lovite cu pumnii și picioarele, după care, pe una dintre acestea a fost aruncată urină.

La scurt timp, procurorii din Turda au dispus primele măsuri judiciare împotriva Corinei Keșeriu. Aceatsa a fost trimisă în judecată pentru ultraj, rechizitoriu fiind confirmat de Judecătoria Turda.

Ce se arată în rechizitoriu

Prin rechizitoriul înregistrat la Judecătoria Turda, în data de 27.01.2023, a fost trimisă în judecată inculpata Keșeriu Corina, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj.

”În actul de sesizare a instanţei s-a arătat, în esenţă, că în data de 05.01.2023, în jurul orei 20:00, în timp ce se afla pe str. Margaretelor din loc. Turda, … , le-a ameninţat cu acte de violenţă şi le-a lovit cu pumnii şi picioarele în zona membrelor inferioare şi superioare, precum şi cu o găleată pe persoanele vătămate B.S. şi M.D., agenţi de poliţie în cadrul Poliţiei Municipiului Turda, Biroul de Ordine Publică, aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu pentru soluţionarea unui apel 112, a aruncat cu urină pe persoana vătămată M. D. şi i-a rupt acesteia epoletul, iar după conducerea la sediul Poliţiei Municipiului Turda …, inculpata le-a ameninţat din nou cu acte de violenţă pe cele două persoane vătămate”, se arată în rechizitoriu.

Rechizitoriul este unul legal

Rechizitoriul cuprinde menţiunile obligatorii de art. 328 din Codul de procedură penală, referitoare la faptă, la încadrarea juridică a acesteia, la caracterizarea inculpatului, la actele de urmărire penală efectuate, la trimiterea în judecată şi la cheltuielile judiciare şi a fost verificat sub aspectul legalităţii şi temeiniciei de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.

Probele au fost administrate cu respectarea dispoziţiilor procedurale, potrivit principiilor loialităţii şi al legalităţii, reglementate de art. 101 şi 102 din Cod procedură penală, iar actele de urmărire penală au fost efectuate cu respectarea cerinţelor imperative ale Codului de procedură penală.

În raport cu cele mai sus menţionate, în temeiul art. 346 alin. 1 din Cod procedură penală, judecătorul de cameră preliminară va constata legalitatea sesizării instanţei, a administrării probelor, precum şi legalitatea efectuării actelor de urmărire penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *