Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Drama femeii care a murit în cimitirul din Cluj Napoca. A stat patru ore sub crucea grea de piatră fără să o ajute nimeni

Vineri dimineața, în cimitirul Mănăștur, din Cluj Napoca, a avut loc o adevărată dramă. O femeie, în vârstă de 47 de ani, a mers la mormântului soțului ei, decedat în cursul anului 2022.

Din primele informații, Fulop Apolonia mergea la mormânt pentru a-l curăța, deoarece în cursul zilei de sâmbătă era ziua soțului defunct, și familia ar fi urmat să se adune pentru o scurtă comemorare.

Surse din Poliția Cluj ne-au comunicat că femeia ar fi alunecat pe iarba plină cu rouă, iar în cădere ar fi încercat să se țină de crucea unui mormânt. În acel moment, crucea grea din beton s-ar fi desprins de la locul ei și a căzut peste victimă.

Imagine de la locul tragediei.

Imagine de la locul tragediei. Sursa foto: ISU Cluj

Patru ore a stat fără ajutor

Fiul femeii a fost primul care și-a dat seama că s-a petrecut o tragedie. Acesta știa că mama lui ar fi trebuit să meargă la cimitir. A sunat-o de mai multe ori, dar nu i-a răspuns.

În cele din urmă, fiul Apoloniei a plecat spre cimitir și și-a găsit mama prinsă sub crucea de piatră.

”Eu am sunat-o prima dat pe la 08:30 şi nu am mai ajuns să vorbesc cu ea deloc. Asta e. O întâmplare nefericită. Mai mult ca sigur s-a sprijinit de mormânt când cobora să nu alunece, fiindcă iarba era încă umedă după ploaia de azi-noapte”, a declarat tânărul.

Polițiștii i-au audiat și pe paznicii cimitirului. Unul dintre ei ar fi declarat că a auzit mai multe ore, un telefon care suna. În prima fază, angajatul a crezut că cineva și-a uitat un telefon, pe unul dintre morminte.

Insistențele apelurilor l-au făcut pe paznic să plece în căutarea locului de unde se auzeau apelurile telefonice. A ajuns prea târziu, deoarece Apolonia Fulop decedase fără să poate primi un ajutor medical de urgență.

Deși cimitirul din Mănăștur este administrat de Primăria Cluj Napoca, iarba dintre morminte nu este tunsă. Din acest motiv, femeia nu a fost găsită foarte repede.

La intrare în cimitir există mai multe afișe prin care clujenii sunt sfătuiți să nu atingă monumentele funerare, deoarece acestea s-ar putea desprinde de la locul lor.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Florești și al Gărzii Gilău au intervenit la un accident rutier petrecut pe autostrada A3, în zona Km49,...

EVENIMENTE

La data de 21 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au pus...

EVENIMENTE

Pompierii din cadrul Gărzii Gilău au intervenit la un accident rutier petrecut pe str. 1 Decembrie 1918 din localitatea Gilău. La fața locului sau...