, ,

Dramă imensă în apartamentul unui clujean. Un bărbat și-a spânzurat copilul de un an după care și-a luat viața

Posted by

 

Polițiștii de la Inspectoratul de Poliție al Județului Alba anunță că un bărbat din Alba Iulia a comis o adevărată atrocitate.

Potrivit primelor informații, o femeie de 25 de ani din Alba iulia a sunat disperată la 112 și a anunțat că partenerul ei de viață i-a răpit copilul, și nu mai răspunde la telefon.

I-au găsit spânzurați

În momentul în care femeia a alertat Poliția, aceștia l-au sunat pe proprietar și au solicitat acordul să intre forțat în apartament, însă turdeanul a refuzat să-și dea acordul și le-a spus polițiștilor să aștepte până ajunge el.

„În noaptea de 25/26 martie 2023, în jurul orei 01,00, o femeie de 25 de ani, din Alba Iulia a sunat la 112, exprimându-și îngrijorarea în legătură cu fiul său, în vârstă de un an, pe care-l lăsase în grija fostului său partener, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia, cu care ar fi avut un schimb de mesaje, fără ca din acestea să rezulte, în mod explicit, faptul că viața minorului ar fi în pericol.

Inițial, bărbatul a răspuns la telefon și a dat asigurări că fiul său este bine, exprimându-și disponibilitatea de a demonstra acest lucru, însă a refuzat să comunice unde se află, iar ulterior nu a răspuns la telefon și nici la ușa apartamentului situat într-un bloc de pe strada Livezii din Alba Iulia, în care locuia cu chirie.

Polițiștii l-au identificat pe proprietarul apartamentului, un bărbat din municipiul Turda, județul Cluj, care nu și-a dat acordul pentru forțarea ușii apartamentului și s-a deplasat la Alba Iulia pentru a deschide și a permite accesul polițiștilor în apartament.

Întrucât ușa de acces era blocată, din interior, s-a pătruns în apartament prin forțarea acesteia. În interiorul acestuia, cei doi au fost găsiți decedați, spânzurați. La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din polițiști criminaliști și de investigații criminale, care efectuează cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment”, a transmis IPJ Alba.

4 răspunsuri

  1. Avatar Antena24
  2. Avatar Antena24
  3. Avatar Voina Ioan
    Voina Ioan
  4. Avatar Voina Ioan
    Voina Ioan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *