Acasă EVENIMENTE Drama imensă prin care trece Dan Petrescu, antrenorul de la CFR Cluj....

Drama imensă prin care trece Dan Petrescu, antrenorul de la CFR Cluj. Nimeni nu se aștepta să fie înșelat în cel mai crunt mod

0
Dan Petrescu in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si CS Mioveni, contand pentru SiperLiga, desfasurat pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj Napoca, sambata 30 iulie 2022. © FOTO:Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
Antrenorul celor de la CFR Cluj a plătit pensie alimentară de 100.000 de dolari pe an după divorț, deși tocmai el a fost înșelat de soție.
 
Antrenorul lui CFR Cluj a fost căsătorit cu Dana Petrescu, pentru mai bine de 11, dar povestea lor de dragoste s-a încheiat după ce aceasta a avut o aventură cu un fost coechipier al soțului său, Radu Niculescu.
 
Dan Petrescu și fosta soție au împreună două fete, Chelsea și Rebecca. Presa sportivă scrie că Dana Petrescu și-a înșelat soțul cu fostul coleg al acestuia de la Galatasaray Istanbul.
 
Cei doi ar fi avut o relație ascunsă timp de trei ani, dar în cele din urmă Dana a ales să introducă acțiunea de divorț.

Divorțul care l-a traumatizat pe Dan Petrescu

Petrescu a divorțat oficial de fosta soție în 2003, iar copiii au rămas în custodia mamei. La 9 ani distanță de la divorț, Dana l-a dat în judecată pe fostul fundaș al naționalei României și i-a solicitat o pensie alimentară mult mai mare pentru cele două fete.
 
Potrivit cotidianul.ro, s-a decis ca Dan Petrescu să plătească suma uriașă de 100.000 de dolari pe an, pentru fiecare dintre fete, pentru studii universitare în străinătate.
 
Instanța a decis ca pensia alimentară respsectivă să fie acoperită de „Bursuc” pe o perioadă de 5 ani. Mai mult, pe lângă suma respectivă, Dan Petrescu a fost nevoit să achite un venit lunar de 10.000 de dolari pe lună pentru Rebecca, de la vârsta de 14 ani și până la majorat.
 
La vremea respectivă, când Dana l-a dat în judecată pe fostul soț, acesta antrena la Dinamo Moscova. În Rusia, antrenorul român încasa un salariu colosal, de două milioane de euro pe an.

Ce spune de divorțul de Dan Petrescu

În urmă cu ceva timp, Dana a vorbit despre relația cu Radu Niculescu, în urma căreia căsnicia cu Dan Petrescu s-a încheiat.
 
„Când m-am despărţit sufleteşte de Dan, a apărut Radu, care mă urma efectiv ca un căţeluş. Mă aştepta cu buchete de câte 100 de trandafiri şi îmi vorbea irezistibil la telefon.
M-am simţit frustrată să renunţ la dorinţele mele pentru a-l urma peste tot pe Dan. Nu am mai putut să îl fac fericit. Am văzut despărţirea ca pe o echilibrare, ca o împăcare cu sine”, a povestit Dana, în urmă cu ceva timp.
 
 
 
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.