Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Dramă într-o comună din Cluj. Un copil a murit după ce s-a înecat cu mâncare. A intervenit și elicopterul SMURD

Clipe de coșmar pentru o familie din comuna Săvădisla, sat Finișel, județul Cluj, după ce copilul lor de doar 3 ani a murit înecat cu mâncare.

Nici intervenția echipei medicale cu elicopterul SMURD nu a reușit să îi mai salveze viața micuțului, manevrele de resuscitare nu au reușit.

„Două echipaje SMURD, dintre care unul de terapie intensivă mobilă, aplică manevre de resuscitare unui minor de trei ani care s-ar fi înecat cu bol alimentar.

Intervenția are loc în localitatea Finișel, comuna Săvădisla. Forțele sunt sprijinite și de un elicopter SMURD”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

„Din păcate a fost declarat decesul minorului. Împrejurările în care s-a produs acest tragic eveniment vor fi cercetate de către organele abilitate. Echipajele noastre se întorc la bază”, au transmis ulterior reprezentanții ISU Cluj.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

UPDATE Victima a fost extrasă în siguranță de pompieri și predată echipajelor medicale. Mai exact, este vorba despre un bărbat, conștient. Știrea inițială Pompierii...

EVENIMENTE

În cursul zilei de duminică, pe raza localității Florești, județul Cluj, pe strada Eroilor, un copil de nouă ani a fost susprins și accidentat...

EVENIMENTE

Vineri dimineața, în cimitirul Mănăștur, din Cluj Napoca, a avut loc o adevărată dramă. O femeie, în vârstă de 47 de ani, a mers...