,

Drama prin care trece marele actor Dorel Vișan. Se simte abandonat și singur

Posted by

Unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, Dorel Vișan, a ajuns la 85 de ani și trece printr-o adevărată dramă. Acesta a susținut că se simte tot mai singur și abandonat de toată lumea, trăindu-și viața la țară.

După anii săi de glorie în teatrul și filmul românesc, Dorel Vișan a declarat că a luat decizia de a se retrage din viața publică, iar de când a făcut asta simte că a fost uitat de toată lumea și nu mai are cui da un telefon deoarece toți prietenii săi din industrie au plecat dintre noi.

„Am ajuns la o concluzie foarte tristă. Nu mai am nici cui da un telefon. Colegii mei nu mai sunt. Prietenii au pierit şi ei. Eu însumi mă caut tot mai rar. Nu mai ştim unde mergem şi de unde venim. E trist ce se întâmplă”, a mărturisit Dorel Vișan, citat de redactia.ro.

A fost părăsit de soție

Părăsit de soția sa în urmă cu 30 de ani, venerabilul actor a luat decizia drastică de a părăsi lumina reflectoarelor și scena unde s-a dedicat publicului și unde s-a consacrat grație celor peste 50 de roluri în filmele românești și străine, dar și celor peste 40 de roluri în teatru.

Deși a fost unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori români, cu mii de fani, Dorel Vișan a precizat că se mai bazează doar pe copii lui și pe forțele proprii. Apare tot mai rar în lumina reflectoarelor, iar singurele sale apariții publice au fost la câteva evenimente culturale, însă nu a mai jucat niciun rol. 

Maestrul Dorel Vișan a susținut că nu se mai regăsea în lumea actoricească actuală și a fos împins de la spate să se retragă. Este extrem de dezamăgit de tinerii actori român și din această cauză preferă să stea departe. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *