, ,

Drame peste drame în cazul polițiștilor morți în accidentul de circulație. Tânăra era gravidă în trei luni

Posted by

Seria de drame care a lovit două familii de români, duminică dimineața, pe o șosea din județul Cluj, pare să nu se mai oprească.

Foaia Transilvană a aflat că șoferul de la volan, era agentul de poliție Lucas C., de la Direcția de Operațiuni Speciale. Acesta avea 23 de ani.

În dreapta lui, se afla soția lui, cei doi fiind căsătoriți de câteva zile, Ana Maria C. Ea era agentă de poliție la IPJ Cluj la Serviciul de Resurse Umane.

sursa foto: Diaspora Europeana Oficial / Mario Mocan

Datorită faptului că era însărcinată în trei luni, tânăra de 24 de ani se transferase recent de la Poliția Rutieră Huedin, la Resurse Umane.

Cei doi plecau la Felix

Din primele informații cei doi mergeau la Felix pentru a se distra câteva zile. Un fel de ”lună de miere”, cei doi fiind căsătoriți de doar câteva zile.

Tragedia a făcut ca Lucas să piardă controlul volanului mașinii pe care o conducea și să ajungă sub un autotren care circula regulamentar.

”Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 23 de ani, din județul Vaslui, care circula cu autoturismul înspre Oradea, ajuns la km 522+300 m, într-o curbă la stânga ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor și cisternă), condus de un cetățean ucrainean, în vârstă de 51 de ani. Din nefericire, echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul tânărului de 23 de ani și a pasagerei, în vârstă de 24 de ani, aflată în autoturism”, a anunțat IPJ Cluj.

Sute de mesaje de condoleanțe

Pe paginile de socializare ale celor doi tineri sunt postate deja sute de mesaje de condoleanțe.

„Din păcate, vorbim de doi poliţişti încadraţi recent în sistem. Unul dintre ei desfăşura activitatea în cadrul serviciului de Resurse Umane, iar celălalt în cadrul Brigăzii de Operaţiuni Speciale”, a declarat Dan Saltelechi, de la sindicatul Europol.

Foaia Transilvană transmite condoleanțe familiilor îndoliate. Dumnezeu să îi ierte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *